Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Την Ολυμπιονίκη Σοφία Κλιγκοπούλου υποδέχθηκε η Νέα Γενιά του Ολυμπιακού Χωριού


Πηγή: σελίδα Facebook Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού 

Εχθές το Ολυμπιακό Χωριό υποδέχτηκε ξανά μετά από πολλά χρόνια την Ολυμπιονίκη μας Σοφία Κλιγκοπούλου, αρχηγό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ γυναικών του 2004, η αθλητική της καριέρα συνεχίζεται ακόμα και σήμερα σε πολύ σημαντικές θέσεις.

Πραγματικά μαζί της νιώσαμε σαν να τη ξέραμε καιρό, περπατήσαμε μαζί της και της μεταφέραμε όσο μπορέσαμε τον παλμό και την αγάπη που έχουμε για τον τόπο μας, τις δυσκολίες καθως και την αδιαφορία. Η συγκίνηση ήταν μοναδική για ακόμη μια φορά συνομιλώντας μαζί με μια από τους πρώτους κατοίκους της πόλης μας.

Μας μετέφερε τη θετική ενέργεια και κάποιες από τις ιστορίες της από την εποχή του 2004. Μια όμορφη στιγμή αποτυπώνεται στη φωτογραφία που καθησαμε και μιλήσαμε σε χαλαρό κλίμα μαζι τής. Δικό της όνειρο όπως και δικο μας είναι να μην χαθεί η ιστορία του Ολυμπιακού Χωριού και να παλέψουμε όλοι μαζί για την ανάδειξη του. 
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και για τα λόγια που μας μεταφέρατε, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και σύντομα να ξανά βρεθούμε. Και ναι δεν το βάζουμε κάτω, μαζί με τους πρώτους κατοίκους θα παλέψουμε για να μεταφέρουμε την ιστορική σημασία το χώρου που φιλοξένησε όλους τους αθλητές του κόσμου. 

Σοφία ευχαριστούμε, ειλικρινά σε αγαπήσαμε μέσα στη λίγη ώρα που βρεθήκαμε δίπλα σου.

Είσαι μαζί μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου