Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην αιμοδοσία των εργαζομένων του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός


 
Την ευκαιρία να επισκεφθεί για μια ακόμη φορά το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, το οποίο εδρεύει στον Δήμο Αχαρνών είχε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. Αφορμή αποτέλεσε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι του Κέντρου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα λόγω του περιορισμού των αποθεμάτων αίματος.



Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΚΕΑ κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και ενημερώθηκε για τα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε, ενώ εξήρε για μια ακόμη φορά το έργο του Κέντρου.

«Στη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΕΑ κ. Κατσίβελα αποφασίσαμε να διοργανώσουμε από κοινού μια μεγάλη αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών. 

Δήμος και ΕΚΕΑ θα συνεργαστούν με σκοπό σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να ευαισθητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδημότες μας. Η αιμοδοσία είναι η πιο απλή πράξη αλληλεγγύης, που ο καθένας μπορεί με λίγα λεπτά από τον χρόνο του προσφέρει χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπό του», ανέφερε στο περιθώριο της συνάντησης ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, που επεσήμανε την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. 

Την οργάνωση των αιμοδοσίας θα αναλάβει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετάκος, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνάντηση. Αναμένεται δε να πραγματοποιηθεί εντός του επόμενου μήνα, καθώς η πανδημία έχει επηρεάσει και τη ροή εθελοντών αιμοδοτών προς τις υπηρεσίες αιμοδοσίας.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου