Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΣΟΚ στο Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα σε ταξί με πελάτη... εν κινήσει


 

Συναγερμός σήμανε και πάλι στο Μενίδι για αδέσποτη σφαίρα. Σοκαρισμένος ένας οδηγός ταξί αντιλήφθηκε ότι μία σφαίρα καρφώθηκε στον ουρανό του ταξί του ενώ είχε επιβάτη γυναίκα. Δείτε αποκλειστικές εικόνες του Sputnik. 

Δεν έχουν τέλος οι «αδέσποτες σφαίρες» στο Μενίδι, παρόλο που μία από αυτές είχε κοστίσει τη ζωή ενός δεκάχρονου μαθητή στην αυλή του σχολείου του. 

Το βράδυ της Πέμπτης, μια ακόμη βολίδα των εννέα χιλιοστών κατέληξε στην οροφή ενός ταξί, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε επιβιβαστεί και μία γυναίκα πελάτης. 

Όπως αφηγήθηκε ο οδηγός, δεν πρόλαβε να κάνει ούτε πέντε μέτρα και άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στην οροφή του αυτοκινήτου. Η επιβάτιδα πανικοβλήθηκε, ενώ ο ίδιος δεν έχασε τη ψυχραιμία του και ακινητοποίησε το όχημα. 

Σταμάτησε στην άκρη, κατέβηκε και είδε στην οροφή του αυτοκινήτου μια τρύπα η οποία δεν προκλήθηκε από πέτρα αλλά από μια βολίδα 9 χιλιοστών! 

Το εύρημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και εξετάζεται. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι πυροβολισμοί στον αέρα είναι καθημερινό φαινόμενο. 

Ακολουθεί σχετικό video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου