Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καλή Χρονιά από την Δημοτική Παράταξη ΔΕΚΑ

 



2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ 🎆🎆

Φτάσαμε στην τελευταία ημέρα της πιο δύσκολης χρονιάς που βίωσε η Ελλάδα και ο κόσμος τις τελευταίες δεκαετίες.

Μιας χρονιάς που μας επηρέασε όλους και υπό αυτές τις συνθήκες κληθήκαμε να λάβουμε σημαντικές προσωπικές ή συλλογικές αποφάσεις.

Την τελευταία ημέρα του χρόνου είναι σχεδόν αυτονόητη η ανάγκη για έναν μικρό απολογισμό.

Η δημοτική μας παράταξη ΔΕΚΑ λίγους μήνες πριν, συνέπραξε με την παράταξη της πλειοψηφίας Υπερήφανος Δήμος του Δήμου Αχαρνών.

Η  συνεργασία προέκυψε μέσα από πολλά εμπόδια, αλλά έγινε πράξη επειδή στο βάθος του χρόνου διαφαίνεται η δυνατότητα οι Αχαρνές και οι Θρακομακεδόνες να αποκτήσουν υποδομές και λειτουργίες που θα αυξήσουν το επίπεδο ποιότητας ζωής των δημοτών.

Οι συνεργασίες δεν είναι πάντα εύκολες, ούτε διασφαλίζουν πλεύση σε ήρεμα πελάγη.

Σήμερα, μετά από σχεδόν 3 μήνες, έχει ολοκληρωθεί ένας σχεδιασμός που ήδη ξεκίνησε να υλοποιείται, για μεγάλες παρεμβάσεις και έργα στα επόμενα χρόνια που θα αλλάξουν τις Αχαρνές.

Σε εξέλιξη είναι όμως και ο σχεδιασμός για δράσεις που θα κάνουν τη διοίκηση περισσότερο προσιτή στο δημότη, λειτουργική και θα διασφαλίζει το μέγιστο δυνατό τη διαφάνεια και αμεσότητα των διαδικασιών.

Όλα τα παραπάνω αποτιμούνται σε όφελος δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που κυρίως θα επιτευχθούν από χρηματοδοτήσεις εθνικών ή ευρωπαϊκών πόρων.

Συνεργαζόμαστε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και απαιτούμε όλα αυτά που οι δημότες  θέτουν ως απαίτηση και προϋπόθεση πγια ην ποιότητα ζωής τους.

Θα χρειαστεί χρόνος για την υλοποίηση, αλλά διαθέτουμε την τεχνογνωσία να ανταπεξέλθουμε και ήδη έχουμε πετύχει πολλά.

Παράλληλα, όχι ως αντίδραση, αλλά ως στάση σταθερής πολιτικής πορείας, δεν συντασσόμαστε με ενέργειες με τις οποίες δεν συμφωνούμε και συμβάλλουμε στη διαμόρφωση αποφάσεων που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και φυσικά της αχαρναϊκής κοινωνίας.

Το 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ θα συνεχίσουμε να προωθούμε όλες τις παρεμβάσεις που έχουμε θέσει ως στόχους. Τα βήματα υλοποίησης είναι πολλά. Με επιμονή και μεθοδικότητα θα επιτύχουμε.

Καλή χρονιά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου