Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών για την έβδομη επέτειο μνήμης από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 7 χρόνια από εκείνη την αποφράδα νύχτα όπου ο ενεργός μέσα στα κινήματα και στους νεολαιίστικους αγώνες, ο δημοκράτης, ο αντιφασίστας τραγουδοποιός, που μέσα από τους στίχους των τραγουδιών που ερμήνευσε, στηλίτευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αναζωπύρωση εκείνης της περιόδου, ρατσιστικών, φασιστικών και ξενοφοβικών ιδεών που άρχισαν να γιγαντώνονται και με αφορμή την οικονομική κρίση που μάστιζε την χώρα, πέφτει νεκρός δολοφονημένος από τον φασίστα Ρουπάκια, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής. 

Η έβδομη επέτειος μνήμης από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, συμπίπτει και με το γεγονός ότι σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου, το Εφετείο Αθηνών, θα ανακοινώσει την τελική του ετυμηγορία αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Την ώρα που οι δικαστές συσκέπτονται και αναλύουν επακριβώς όλα τα στοιχεία αυτής της πολύχρονης δίκης, καθήκον κάθε ενεργού, προοδευτικού και δημοκρατικού πολίτη, είναι να στείλει με την σειρά του ένα ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης στην συλλογική μνήμη της κοινωνίας του εγκληματικού μορφώματος της Χ. Α., με την ενεργή συμμετοχή του σε κάθε εκδήλωση που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες, κι αυτό το μήνυμα να φτάσει σε όλους εκείνους που θα διαμορφώσουν την τελική απόφαση του δικαστηρίου. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών, καλούν τα μέλη, τους φίλους αλλά και κάθε απλό πολίτη, κάθε νέο και νέα, να συμμετάσχουν ενεργά στο κάλεσμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για την επτάχρονη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, την Παρασκευή 18/09, στις 17:30, στην Οδό Παύλου Φύσσα 60, στο Κερατσίνι. Για να γίνουν πράξη οι υπέροχοι στίχοι του Φώντα Λάδη, "τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον." 

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου