Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλούσια η δράση του Συνδέσμου Νεολαίας Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 

Ο Σύνδεσμος Νεολαίας Αχαρνών- Φυλής- Ασπροπύργου- Βουλιαγμένης, αποτελεί πρότυπο σε όλη την Ελλάδα αφού θέτει γερές βάσεις για το παρόν και το μέλλον της Νεολαίας και κατ’ επέκταση της αυριανής κοινωνίας. 

Η Κοινότητα της Νεολαίας και ειδικά από την ηλικία των πέντε ετών που τα παιδιά ήδη μπαίνουν σε μία μικρογραφία της κοινωνίας αυτή του σχολικού περιβάλλοντος και καταβάλλουν προσπάθεια να μορφωθούν την ίδια στιγμή πρέπει να καταβάλλουν την ίδια προσπάθεια ώστε να διαμορφώσουν μία σωστή προσωπικότητα με αρχές και αξίες. 

Ο σκοπός που ιδρύθηκε ο Σύλλογος Νεολαίας, είναι να μάθουν τα παιδιά τους κανόνες που θα τα βοηθήσουν να ενταχθούν σωστά μέσα στην κοινωνία δίνοντας έμφαση στο ομαδικό πνεύμα, την ευγενή άμυλα, την ψυχική ανάταση και τη δημιουργία δεσμών φιλίας και αγάπης μεταξύ τους. 

Η δομή του Συλλόγου αποτελείται από διαφορετικά Προεδρεία όπως: 
  • Πρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων 
  • Πρόεδρος Τύπου 
  • Πρόεδρος Υγείας 
  • Πρόεδρος Περιβάλλοντος 
  • Πρόεδρος Πολιτισμού 
  • Πρόεδρος Αθλητισμού 
  • Πρόεδρος Διατροφής 
  • Πρόεδρος Διασκέδασης 
  • Πρόεδρος Τεχνολογίας 
  • Πρόεδρος Μαγειρικής κτλ 
Έτσι τα παιδιά λαμβάνουν από τους ειδικούς τις σωστές κατευθύνσεις για όλους τους παραπάνω τομείς δραστηριοτήτων τους έχοντας στο πλευρό τους το πλεονέκτημα της εμπειρίας από πολύ μικρή ηλικία και της ευθύνης του αξιώματός τους. 

Αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι το «Τραπέζι Συνεδριάσεων» από όπου μαθαίνουν τα παιδιά τους κανόνες συμμετοχής σε μία συζήτηση και διοργανώνουν δράσεις για όλα τα παραπάνω σχετικά θέματα με τα αντίστοιχα προεδρεία τους. 

Πολύ σπουδαίο επίσης για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών είναι η διασκέδαση. Γι αυτό στο χώρο του Συνδέσμου Νεολαίας έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και υποδομές ώστε κάθε τρεις μήνες τα παιδιά να σχεδιάζουν, να οργανώνουν και να πραγματοποιούν τα ίδια τις εκδηλώσεις διασκέδασης που πάντα διέπονται από κανόνες συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ψυχική και πνευματική τους υγεία. 

Ταυτόχρονα ο Σύνδεσμος Νεολαίας οργανώνει συναντήσεις και εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες ενώ συγχρόνως δημιουργούν νέες γνωριμίες. 

Επιπλέον ο Σύνδεσμος Νεολαίας οργανώνει και πραγματοποιεί εκπαιδευτικές εκδρομές όπως ήδη έχει πράξει επισκεπτόμενος το Προεδρικό Μέγαρο και την Βουλή των Ελλήνων. 

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο Σύλλογο Νεολαίας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συλλόγου μας στα τηλέφωνα 210 24 77 795 & 693 771 55 68 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου