Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εγκαινίασε το ιατρείο του στις Αχαρνές ο ορθοπαιδικός-στρατιωτικός ιατρός Ιωάννης Πανάς






Παρουσία πολλών συγγενών και φίλων, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2019, τα εγκαίνια του ιατρείου του ο ορθοπαιδικός- στρατιωτικός ιατρός Ιωάννης Πανάς. 
Στον άνετο χώρο του ιατρείου, στον πρώτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται πάνω από το γνωστό κατάστημα ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, ο Ιωάννης Πανάς ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει εαυτόν στην υπηρεσία των ασθενών του. Κάτι που κάνει και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου υπηρετεί, με το βαθμό του Ταγματάρχη, ως Επιμελητής Α’ στην Ορθοπαιδική Κλινική. 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη βοήθεια που έχει από τους γονείς του και από την οικογένειά του, αλλά και στη στήριξη του πρώην Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του νοσοκομείου ΚΑΤ και βουλευτή Ανατ. Αττικής Γιάννη Δέδε. 
Ο Ιωάννης Πανάς χαριτολόγησε αναφέροντας ότι ο γιατρός και η οικογένεια αποτελούν λαχεία, πριν καλέσει τον παριστάμενο ιερέα να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό. 
Κυρίαρχες μορφές στα εγκαίνια η έμπειρη στα κοινωνικά, από την πολύχρονη παρουσία της στα κοινά, μητέρα του Λίτσα Αλεξάνδρου- Πανά και η σύζυγός του Φανή. Και οι δύο φρόντισαν να περάσουν ευχάριστες στιγμές όλοι οι προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους η πρώην βουλευτής Εύη Χριστοφιλοπούλου και πολλά γνωστά στελέχη κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων των Αχαρνών. 


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑ 

Ο Ιωάννης Πανάς είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Στρατιωτικός Ιατρός. 
Είναι Επιμελητής στην Α' Ορθοπαιδική κλινική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών ενώ σαν ιδιώτης συνεργάζεται με διάφορες ιδιωτικές κλινικές της Αττικής. 
Αποφοίτησε από το ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2005, έκανε ειδικότητα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, στο Νοσοκομείο Παίδων Π. και Α. Κυριακού και στο Τμήμα Μικροχειρουργικής και Άκρας Χειρός του νοσοκομείου ΚΑΤ Κηφισιάς. 
Είναι πιστοποιημένος Ορθοπαιδικός από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας (Fellow of the European Board of Orthopaedics and Traumatology, EBOT). 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ-ΠΑΘΗΣΕΙΣ 
Αθλητικές Κακώσεις 
Αρθροσκοπήσεις 
Ρήξεις Χιαστού-μηνίσκου 
Αστάθεια Ώμου 
Αθροπάθειες (Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου-γόνατος) 
Τραυματιολογία 
Βλάβες Μυών και συνδέσμων 
Χειρουργική άκρας χειρός 
Παραμοφώσεις άκρου ποδός
Θεραπεία με PRP
Παιδοορθοπαιδική 
Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια του ιατρείου:













  







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου