Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σε ταβέρνα στο Μενίδι ο Πιερρακάκης με υφυπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης




Σε ταβέρνα στο Μενίδι βρέθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης, λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή.
Ειδικότερα, ο φωτογραφικός φακός του parapolitika.gr, εντόπισε τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη να γευματίζει παρέα με τους υφυπουργούς του Γιώργο Γεωργαντά και Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, τους Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδα Χριστόπουλο, Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο και Αντώνη Τζωρτζακάκη και τη νέα υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.
Στο δείπνο παρόντες ήταν, επίσης, η σύζυγος του υπουργού, καθώς και όλοι σχεδόν οι συνεργάτες του.
 Η συνάντηση έλαβε χώρα στη γνωστή ταβέρνα «Κιτσαρώνας», όπου σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο υπουργός την έχει επισκεφθεί και άλλες φορές, αφού εδώ και πολλά χρόνια διαμένει με την οικογένεια του στο Μενίδι. 
Φυσικά δεν έλειψε και η πολιτική συζήτηση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, καθώς η συνάντηση, που συνέπεσε μάλιστα με τα 36α γενέθλια του Κυριάκου Πιερρακάκη, έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά τη συζήτηση στη Βουλή.
Όταν μάλιστα η ομήγυρη πληροφορήθηκε ότι ο υπουργός γιορτάζει, του ευχήθηκαν από καρδιάς να είναι γερός και δυνατός, αλλά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας.

Πηγή: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου