Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Ταραχή» από Κασσαβό με Λε-Πα σε μεγάλη συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου


   




   

Η παρουσία του Λευτέρη Πανταζή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου 2019, αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας πετυχημένης συγκέντρωσης.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν εξέφρασε απλή στήριξη στην παράταξη του Δημάρχου, αλλά θα είναι υποψήφιος μαζί της στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γιατί, όπως είπε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Νίκος Τσουκλείδης, είναι ένας Έλληνας με διεθνή ακτινοβολία που διατηρεί στενούς δεσμούς με τις Αχαρνές. Παρευρέθηκαν επίσης τρεις εν ενεργεία βουλευτές και συγκεκριμένα οι Γεώργιος Βλάχος και Βασίλης Οικονόμου της ΝΔ και ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝ.ΕΛ, αλλά και ο Ολυμπιονίκης Μπάμπης Χολίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών και πρώην Βουλευτής Θανάσης Κατσιγιάννης, ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Χρήστος Ηλιάδης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι κά.
Μιλώντας, από καρδιάς στη συγκέντρωση, λόγω της βροχής, ο Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στην παρούσα δημοτική περίοδο και ζήτησε ανανέωση της εμπιστοσύνης του για την επόμενη τετραετία, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του.
Παρά τον περιορισμένο χρόνο που του έδωσε η βροχή, πρόλαβε να αναφερθεί στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά ο Δήμος εκτέλεσε έργα, μείωσε τα δημοτικά τέλη και εξόφλησε δανειακές υποχρεώσεις του παρελθόντος, χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ δανεικά. «Βάλαμε τέρμα στη μιζέρια του παρελθόντος και δώσαμε αναπτυξιακή τροχιά στο Δήμο. Κάναμε έργα οδοποιΐας, αποχέτευσης και αγοράσαμε καινούργια απορριμματοφόρα για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Δείτε τα έργα στον Κάραβο, στην Παγκάλου, στην Κεντρική Πλατεία, στον Κόκκινο Μύλο, στη Λεωφόρο Θρακομακεδόνων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
Εν συνεχεία παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξής του, το σύνολο των οποίων είναι γνωστοί αυτοδιοικητικοί και οικονομικοί παράγοντες, πολλοί επιστήμονες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, προπονητές και γνωστοί αθλητές αλλά και άνθρωποι του μαζικού κινήματος, με πολύχρονη εμπειρία στα κοινά.














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου