Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιος με το Συνδυασμό του Σπύρου Βρεττού ο Πέτρος Κανελλόπουλος σε μια σύμπραξη παρατάξεων μεγάλης πολιτικής σημασίας


Με μιας ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας ανακοίνωση έκλεισε την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος» κατά την τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου ο Σπύρος Βρεττός. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Δήμαρχος ανακοίνωσε τη σύμπραξη του συνδυασμού του με την αυτοδιοικητική παράταξη «Αχαρναί Πράσινος Δήμος», μέσω της υποψηφιότητας του Πέτρου Λ.Γ. Κανελλόπουλου. Ο κ. Κανελλόπουλος είναι ο εκπρόσωπος του Πράσινου Κινήματος, ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών και πλέον θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος».
Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί τη γενικότερη ανάγκη για σύμπλευση, συνεννόηση, συνεργασία και ενότητα στο ευρύτερο αυτοδιοικητικό πλαίσιο. Την ανάγκη αυτή έχει επισημάνει επανειλημμένα ο κ. Σπύρος Βρεττός και με τη συγκεκριμένη επιλογή αποδεικνύει εμπράκτως πως κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Πέτρος Λ.Γ. Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Ελβετία το 1974 και είναι κάτοικος Θρακομακεδόνων, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Τα γνωστικά του πεδία καλύπτουν το φάσμα των θετικών επιστημών και κατέχει Διδακτορικό από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Εφοδιαστική. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ως σύμβουλος επιχειρήσεων για 4 έτη και άλλα 17 έτη ως στέλεχος στη βιομηχανία.
Έχει πολύπλευρη και πλούσια κοινωνική δράση, με ενεργό συμμετοχή στη διάδοση της επιστήμης της εφοδιαστικής (Logistics) ως ενεργό μέλος του Ινστιτούτου Λοτζίστικς Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΙΛΜΕ), για 10 χρόνια, με σημαντικό εθελοντικό εκπαιδευτικό έργο. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία στην Τοπική του Κοινότητα, στο πλαίσιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΟ (Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού), και ως μέλος του Διοικητικού Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. Είναι στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του Πράσινου Κινήματος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου