Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Επανέρχεται στην Παράταξη του Γιάννη Κασσαβού ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πολυμενέας


Με μια λιτή ανάρτησή του στη σελίδα του στο face Book, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πολυμενέας ανακοινώνει την επιστροφή του στην παράταξη του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού. 
Ιδού τι έγραψε: 
Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο εξάμηνο υπήρξαν διαφορές και συγκρούσεις με τον Δήμαρχο, που με οδήγησαν στην παραίτηση μου το Γενάρη. 
Τα λάθη μιας θητείας που ολοκληρώνεται δεν μπορούν να μας επιτρέψουν να κάνουμε μεγαλύτερα αφήνοντας το Δήμο και την κοινωνία των Αχαρνών στην τύχη τους.
Μετά από ώριμη σκέψη, έντονους προβληματισμούς και ατέλειωτες συζητήσεις και επαφές, είχα δύο επιλογές.Ή να μείνω εκτός διαγράφοντας αγώνες 20 ετών και μια πορεία με κατάθεση ψυχής ή να ακούσω τις φωνές των φίλων μου,για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό αυτής της πόλης προσφέροντας έντιμα και με την εμπειρία μου, ότι καλύτερο μπορώ. 
Αποφάσισα να επανέλθω στην παρατάξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες με Δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό, για να συνεχίσουμε χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος και να ξεπεράσουμε τις διαφορές για την ιεράρχηση των έργων ή τον τρόπο διοίκησης,ώστε ο Δήμος μας να πάει μπροστά.
 Πάμε όλοι μαζί με σωστές συνεργασίες και επιλογές να φτιάξουμε την πόλη που μας αξίζει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου