Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και κοσμοσυρροή τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Σπύρου Βρεττού …

… και της Παράταξής του, “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”







Με τις ευλογίες της εκκλησίας και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Υποψήφιου Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και της παράταξής του “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”. 
Σε ένα ενθουσιώδες κοινό που είχε κατακλύσει περιμετρικά το χώρο εντός κι εκτός του Εκλογικού Κέντρου, ο Σπύρος Βρεττός από το βήμα της προεκλογικής βραδιάς τόνισε ότι η επιλογή του τόπου και του χώρου του Εκλογικού του Κέντρου δεν είναι τυχαία καθώς πρωταρχικός του στόχος είναι η πάταξη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.
 “Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αυτό το σημείο και σήμερα είναι κέντρο διακίνησης ναρκωτικών θα μετατραπεί όπως του αξίζει σε στολίδι της πόλης μας και σημείο Πολιτισμού και Αναψυχής!” τόνισε χαρακτηριστικά. 
Ο Δεύτερος στόχος που έθεσε ευθύς εξαρχής ήταν επίσης, το μεγάλο στοίχημα με την καθημερινότητα και την καθαριότητα της πόλης. “Δεσμεύομαι ότι μέσα σε μικρό μόνο διάστημα από την εκλογή μας, η πόλη αυτή θα είναι μια πόλη Καθαρή! Θα αλλάξει όψη και θα γίνει όπως της αξίζει” τόνισε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως εργάζεται από παιδί και η σκληρή δουλειά δεν τον τρομάζει, όπως δεν φοβίζει και τους υποψήφιους της παράταξής του. 
Ο Σπύρος Βρεττός δεν παρέλειψε επίσης να υπογραμμίσει πως αυτές οι Εκλογές είναι όχι απλά σημαντικές αλλά κομβικές για το μέλλον του τόπου. 
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το ξεκίνημα της ομιλίας του και την τελετή των Εγκαινίων καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό
Εκτενές ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες ...


... Ιδού και οι Φωτό











































 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου