Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εκλεκτή η υποψηφιότητα του Δημήτρη Νίκα με την παράταξη του Παναγιώτη Γρηγοριάδη


Σε όλους τους συνδυασμούς που θα λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, βλέπουμε καλές υποψηφιότητες. 

Μια από αυτές είναι και του πολιτικού μηχανικού Δημήτρη Νίκα (του Αναστασίου), ο οποίος κατάγεται και ζει στο Μενίδι, όπου διατηρεί μεγάλο τεχνικό γραφείο. 
Ο Δημήτρης Νίκας έχει υπάρξει ένας από τους καλύτερους αθλητές του μπάσκετ κι έχει αγωνιστεί στο Σπάρτακο Αχαρνών και στο γειτονικό ΔΑΣ Άνω Λιοσίων μέχρι τη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά αναγκάστηκε να διακόψει νωρίς την αθλητική του σταδιοδρομία. Είναι παντρεμένος με την, ποντιακής καταγωγής, πολιτική μηχανικό, Ελένη Σαγματοπούλου κι έχουν δύο παιδιά, τον Τάσο και την Παναγιώτα. 
Αποφάσισε να στρατευτεί στο πλευρό του Παναγιώτη Γρηγοριάδη γιατί βλέπει στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο με καθαρή ματιά, καλή καρδιά και διάθεση για δουλειά. 
“Τον έχω εκτιμήσει για το χαρακτήρα του. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι έχει δώσει πολλά στους φίλους του και στον κόσμο. Δεν είναι ο παραδοσιακός τύπος πολιτευόμενου κι αυτό με ικανοποιεί γιατί έχει θέληση και όραμα για τον τόπο, μακριά από τις λογικές που έχουμε συνηθίσει. Είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με συμπεριφορές και νοοτροπίες, συσπειρώνοντας τους συνδημότες μας και κινητοποιώντας τους να συμβάλουν κι αυτοί στη συλλογική προσπάθεια”, επισημαίνει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου