Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Προς αναζήτηση του εξαφανισμένου συντοπίτη μας Νίκου Ζαβρακίδη που πάσχει από άνοια το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΩ, ο Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής και άλλοι κοινωνικοί φορείς


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ'' ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΧΑΡΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΠΑΛΗΤΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΖΑΒΡΑΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΔΑΜΕΣ













  

  


Μετά από συνεννόηση των συλλόγων Κοινωνικό έργο ''Προσφέρω'', Αγίας Παρασκευής Αχαρναί Μενίδι και συλλόγου  Συπάληττος Μεταμόρφωσης, δημιουργήθηκε μια ομάδα 8 ατόμων την Τρίτη 20 Νοεμβρίου  όπου το σημείο που θα ψάχναμε ήταν οι Αδάμες Κηφισιά Ερυθραία.

Χωριστήκαμε σε ομάδες και οργώσαμε την περιοχή πίσω από το τζάμπο,  στο Κάμπινγκ, στο ποτάμι, σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, και σε γειτονιές.

Μια πληροφορία μας ήρθε ξαφνικά ότι τον κ. Νίκο τον είδε μια κυρία έξω από ένα φούρνο στον παράδρομο της εθνικής, αλλά μέχρι να γυρίσει, ο κ. Νίκος είχε εξαφανιστεί.

Με τα αυτοκίνητά μας, χωριστήκαμε μέσα σε στενά γύρω γύρω και ρωτώντας κατοίκους της περιοχής, δυστυχώς δεν καταφέραμε να τον εντοπίσουμε.

Σε όλη την διάρκεια της μέρας προς αναζήτηση του κ. Νίκου, είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με δημοσιογράφο από την εκπομπή της κ. Νικολούλη, '' ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ''

Όλοι εμείς οι εθελοντές, ευχόμαστε γρήγορα να βρεθεί και να γυρίσει σύντομα στην οικογένειά του, που τόσο ανησυχεί τόσες μέρες που έχει φύγει από το σπίτι του.

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

 ΑΠΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ''ΠΡΟΣΦΕΡΩ''  ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6937191968 - 6971724357  Κος Παρασκευάς Γαρυφάλλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου