Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εικόνες ντροπής στις Αχαρνές εξ΄αιτίας της έλλειψης καθαριότητας...

... καταγγέλλει ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» Σπύρος Βρεττός

Για τις απαράδεκτες εικόνες ντροπής που αντικρίζουν οι κάτοικοι των Αχαρνών, σε όλες τις συνοικίες της πόλης, εξ΄αιτίας της έλλειψης καθαριότητας, έκανε αναφορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» Σπύρος Βρεττός. 

Παράλληλα ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ», κατήγγειλε την δημιουργία παράνομης χωματερής από την Δημοτική Αρχή της πόλης, στο κτήμα «Λεκάνες» 

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου και αν πάει κανείς, σε όποια γειτονιά της πόλης και αν κινηθεί, η εικόνα που θα αντικρύσει είναι μία. Κάδοι απορριμμάτων γεμάτοι, σκουπίδια πεταμένα απέξω, δυσωδία και ντροπή. Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει. Η υγεία όλων κινδυνεύει. Τι συμβαίνει και η Δημοτική Αρχή δεν μαζεύει τα σκουπίδια; Τι φταίει; Ποτέ άλλοτε η πόλη μας δεν είχε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. 

«Πρόκειται για εικόνες που δεν μας τιμούν καθόλου. Εικόνες που αποδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στο περιβάλλον, τον πολιτισμό και την υγεία των δημοτών της. Περιμένουμε απαντήσεις από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αλλά και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος», τόνισε ο κ. Βρεττός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου