Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παράσταση διαμαρτυρίας του ΣΕΒΑ στην Εφορία Αχαρνών για την κατάργηση της υπερφορολόγησης των μικρών εμπόρων και επαγγελματοβιοτεχμών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Σ.Ε.Β.Α. πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στην Εφορία Αχαρνών, την Πέμπτη 25/10/2018 και πέτυχε συνάντηση με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας. 

Κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα που ζητάει μεταξύ άλλων την κατάργηση της υπερφορολόγησης που υφίστανται οι μικροί έμποροι και μικροί επαγγελματοβιοτέχνες. Φορολόγηση από το πρώτο Ευρώ και πάνω από το 65 % του εισοδήματός των συναδέλφων, πηγαίνει σε φόρους και εισφορές. Τα ίδια τα μέτρα, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, δεν αφορούν τη μεγάλη πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων. Εξαιρούμαστε από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ενώ και η μείωση των φορολογικών συντελεστών από 29% σε 25% δεν αφορά τις ατομικές επιχειρήσεις, αλλά μόνο εταιρείες ( Α.Ε - Ε.Π.Ε κλπ.) Ακόμα και αυτή η ελάχιστη μείωση του ΦΠΑ μετατίθεται στις καλένδες του 2021. 

Απαιτήσαμε τα αιτήματά μας να φτάσουν στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, στην προϊστάμενη αρχή της ΔΟΥ Αχαρνών. Πήραμε την διαβεβαίωση ότι το υπόμνημά μας θα φτάσει στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο τους το Σ.Ε.Β.Α. και να παλέψουμε για να επιβάλουμε λύσεις. 

Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή, μαζί με υπόλοιπους τους αυταπασχολούμενους της Αττικής, την Τετάρτη 31 Οκτώβρη, στην πλατεία Κάνιγγος στις 7:00μ.μ 

Το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου