Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όλων των ειδών τα ναρκωτικά διακινούσαν μέσα από τον καταυλισμό Τσιγγάνων της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι



Συνελήφθησαν έξι άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Αχαρνών. Έκρυβαν τις απαγορευμένες ουσίες σε ειδική κρύπτη στο φορτηγάκι τους. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών και τρείς γυναίκες, ηλικίας 19, 23 και 43 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί τους. 

Στο πλαίσιο δράσεων του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, για την καταπολέμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών στην περιοχή και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση. 

Από τις διενεργηθείσες έρευνες στις οικίες τους στην περιοχή Αγίας Σωτήρας Αχαρνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 474 γραμμαρίων, 3,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 20 φαρμακευτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 777 ευρώ και 3 ζυγαριές ακριβείας. 

Ακόμη, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ Φορτηγό, εντός του οποίου, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, οι δράστες αποθήκευαν τις ποσότητες των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου