Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παράνομη χωματερή στις «Λεκάνες» καταγγέλλει ο επικεφαλής της «ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα» Σπύρος Βρεττός



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Μια παράνομη χωματερή, εκεί που θα έπρεπε να αθλείται ο δημότης, να παίζουν τα παιδιά ή να χαιρόμαστε την φύση! Δεν είναι μόνο εικόνες ντροπής… Eίναι απαράδεκτο για τον αιώνα που ζούμε… Είναι όμως – όπως φαίνεται – απόλυτα παραδεκτό από την Δημοτική αρχή. Γιατί καταφέρνει να διαιωνίζει το πρόβλημα της χρόνιας υποβάθμισης, μετατρέποντας καθημερινά έναν ευλογημένο τόπο σε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού και υποβάθμισης στην ζωή κάθε δημότη. 

Αν και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ο τόπος είναι η περιοχή «Λεκάνες» των Θρακομακεδόνων, δίπλα στο Ολυμπιακό χωριό και το αεροδρόμιο του Τατοίου. Εκεί που κάποτε η φύση σε προετοίμαζε με τον δικό της τρόπο για την είσοδό σου στον Δρυμό της Πάρνηθας, σήμερα θα δεί κανείς σκουπίδια, μπάζα, καναπέδες και οποιοδήποτε άλλο σκουπίδι συλλέγει ο Δήμος Αχαρνών στο σύνολο του δήμου. Τα συλλέγει βέβαια από την μια μεριά και από την άλλη, τα επαναφέρει! Αυτή την φορά, στην φύση! 

Οι κάτοικοι της περιοχής, είναι τα πρώτα θύματα της παράνομης χωματερής που στήθηκε μάλιστα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Μιας λοιπόν και η άθληση δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Δημοτική αρχή, τον λόγο έχουν η δυσοσμία, τα κουνούπια και τα τρωκτικά, που ευγνωμονούν τον δήμαρχο για το δώρο που τους έκανε. Η λέξη «Ντροπή» μάλλον έχει χάσει την αξία της στις μέρες μας. Καθήκον μας ήταν να σταλεί επιστολή – καταγγελία στην Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, πράγμα που κάναμε ως παράταξη την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου. Και φυσικά, θα είμαστε εδώ τόσο για την απάντηση όσο και για την συνέχεια που θα υπάρξει.
Ακολουθεί η επιστολή της καταγγελίας προς τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου