Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση του Παναγιώτη Γρηγοριάδη και της παράταξης «Νέα Δύναμη» με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη



Με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, συναντήθηκε η δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Γρηγοριάδη «Νέα Δύναμη». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του επικεφαλής της «Νέας Δύναμης», Παναγιώτη Γρηγοριάδη ο οποίος οργάνωσε γεύμα προς τιμήν του κυρίου Πατούλη σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας όπου και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν στον τομέα της αυτοδιοίκησης. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ευρύτερο πλαίσιο συναντήσεων με πρόσωπα- πρωταγωνιστές του αυτοδιοικητικού κλάδου που σκοπό έχουν να δώσουν σαφή εικόνα του τρόπου με τον οποίο και ο δικός μας δήμος μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στοχεύοντας στην ανάπτυξη της πόλης μας με όλα τα μέσα που μπορεί να διαθέσει αλλά και με κομβικές συνεργασίες με δήμους από όλη την Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το λόγο πήρε ο Συντονιστής της παράταξης Σωτήρης Αλεπούς ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η παράταξή μας έχει ήδη καταθέσει ένα σαφές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ώστε οι πολίτες των Αχαρνών να έχουν την ευκαιρία ένα χρόνο πριν την εκλογική αναμέτρηση να γνωρίσουν το σχέδιο που έχουμε για την πόλη μας, το όραμά, τον χρόνο και τον τρόπο υλοποίησής του. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και δεν θα συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από την άμεση και πλήρη επίτευξη των όσων έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην κοινωνία των Αχαρνών». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Πατούλης, ένας άνθρωπος με χρόνια εμπειρία στα αυτοδιοικητικά η οποία απέδειξε την άξια πορεία του στο χώρο, έλαβε το λόγο ευχαριστώντας αφενός τον κ. Γρηγοριάδη για το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του εκφράζοντας τον σεβασμό αλλά και την πεποίθησή του ότι η οι πολίτες θα στηρίξουν και θα ανταμείψουν τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη για την αδιάλειπτη προσπάθεια που καταβάλει τόσο στα αυτοδιοικητικά αλλά και για την ιδιαίτερη ευαισθησία του όσον αφορά στα κοινωνικά ζητήματα. 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται με αγώνες και εμείς από σήμερα βάζουμε τις βάσεις για να συνεργαστούμε τη δεδομένη στιγμή ως δήμος Αμαρουσίου και αύριο ως δήμος Αθηναίων με τον ιστορικό δήμο Αχαρνών στον οποίο αξίζει να είσαι ο αυριανός Δήμαρχος». 

Από την πλευρά του ο κ. Γρηγοριάδης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα που του απηύθυνε εκφράζοντας ταυτόχρονα την ξεκάθαρη στήριξή του στο πρόσωπο του Προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων με τη βεβαιότητα ότι η εκλογή του θα αποτελέσει ορόσημο μίας νέας εποχής την οποία και θα σηματοδοτήσει για την πόλη των Αθηνών.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου