Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σαν στο σπίτι του ο ηθοποιός Γιάννης Τριβέλλας στα Άνω Λιόσια


Πάνω ο Γιάννης Τριβέλλας στην παρουσίαση της μουσικής βραδιά του Συλλόγου "Πανόραμα" και κάτω με τη μονάκριβη κόρη του Στέλλα 



Μπορεί ο ηθοποιός Γιάννης Τριβέλλας να μένει στο Μενίδι, αλλά είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στα Άνω Λιόσια τα οποία κι επισκέπτεται, συχνά – πυκνά!
Το ιδιαίτερο δέσιμο του με τον τόπο οφείλεται στο γεγονός ότι η κορούλα του Στέλλα, είναι μέλος του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής με καλλιτεχνικούς διευθυντές και δασκάλους τον χορογράφο Ορέστη Δημητρίου και την αγαπημένη ηθοποιό Βίνα Ασίκη. 
Ο Γιάννης λοιπόν, παρακολουθώντας τα πολιτιστικά τεκταινόμενα του Δήμου Φυλής, άρχισε να κολλάει και να έρχεται στις εκδηλώσεις όλο και πιο συχνά. Το αποτέλεσμα ήταν να γνωριστεί με κόσμο και κοσμάκη και φυσικά με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων. Ιδιαίτερες σχέσεις έχει μάλιστα με τον εξωραϊστικούς Συλλόγους της Δροσούπολης και του Πανοράματος. 

Στη Δροσούπολη συμμετέχει εθελοντικά ψυχή τε και σώματι στην προσπάθεια για τη δημιουργία θεατρικής ομάδας ενώ το Σάββατο που μας πέρασε στις 7 Ιουλίου, ήταν ο παρουσιαστής της μουσικής καλοκαιρινής βραδιάς που οργάνωσε το Πανόραμα. 

Με τον αυθόρμητο τρόπο και το ταλέντο του, ο Γιάννης Τριβέλλας κέρδισε τις εντυπώσεις κι έκανε και κείνους που δεν τον γνωρίζουν να αναρωτηθούν ποιος είναι. 

Αν λοιπόν είστε από κείνους πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και θα μάθετε...
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου