Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το «τζατζίκι», ο «Μαλλιάς» και το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Μενίδι



Του Μιχάλη Τέζαρη 

Ακόμη και χώρο προκειμένου να κάνουν ακόμη και παρά τη θέλησή τους, τις ενέσεις με την ηρωίνη δίπλα στο σπίτι που πουλούσαν τα ναρκωτικά είχαν εξασφαλίσει τα μέλη του κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά απο επιχείρηση στο Μενίδι, συλλαμβάνοντας 24 άτομα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα μέλη του κυκλώματος προέβαιναν σε αυτή την ενέργεια για να ελαχιστοποιήσουν τη περίπτωση κάποιος τοξικομανής να συλληφθεί με "φιξάκι" ηρωίνης από αστυνομικούς και να τους ενημερώσει από ποιο σημείο είχε προμηθευτεί την δόση του. 

Παράλληλα τα μέλη της σπείρας είχαν στεγάσει το "στρατηγείο" τους σε σπίτι στην περιοχή Λόφος Αυλίδας, που παρέχει πανοραμική εικόνα της περιοχής, ενώ είχαν τοποθετηθεί και "σκοποί" που παρέμεναν στην ταράτσα του σπιτιού τις ώρες που γινόταν η διακίνηση των ναρκωτικών. Μάλιστα είχαν στρατολογήσει και έναν τοξικομανή που κατάφερνε να εξασφαλίσει ναρκωτικά χάπια από φαρμακεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, έναντι μεγαλύτερων από την κανονική τους αξία και πλέον διερευνάται τυχόν εμπλοκή φαρμακοποιών στο κύκλωμα. 

Μάλιστα η "αμοιβή" του συγκεκριμένου ατόμου, δινόταν σε γραμμάρια κοκαΐνης. Κατά τις συνομιλίες τους, τα μέλη της σπείρας, ονόμαζαν την κοκαΐνη ως "τζατζίκι" για να μην γίνεται αντιληπτή η φράση από αυτήκοους μάρτυρες, ενώ υπήρχαν και πολλά ψευδώνυμα και παραφράσεις ονομάτων όπως ο "Μαλλιάς", η "Κωστούλα" για την Κωσταντίνα και η "Πίπη" για την Σπυριδούλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου