Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όταν χρειάζεται, είμαστε όλοι εθελοντές!



Πριν λίγες ημέρες, ξεκινήσαμε την συλλογή βασικών τροφίμων και νερού, για τους πληγέντες. Στο κάλεσμά μας, ανταποκρίθηκαν πολλοί συνδημότες αλλά και τοπικές επιχειρήσεις, κάνοντάς μας να είμαστε σίγουροι ότι «ο άνθρωπος» και η αλληλεγγύη, είναι ακόμα βασικό χαρακτηριστικό της Κοινωνίας μας. Μιας κοινωνίας που καταλαβαίνει το πρόβλημα, τον πόνο και την ανάγκη, κάνοντας πράξη ακόμα και από το υστέρημά της. 

Έτσι, η βοήθεια που συγκεντρώθηκε, βρήκε τον δρόμο της, χθές Τετάρτη 25 Ιουλίου στην Ραφήνα. Εκεί, τα παραδώσαμε απ΄ευθείας στα χέρια των πληγέντων αλλά ταυτόχρονα, ενισχύσαμε και το Κέντρο περισυλλογής στο Κόκκινο λιμανάκι, τους άντρες της ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού σώματος. 

Οι εικόνες που αντικρύσαμε, ήταν πέρα από κάθε περιγραφή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος. Ας μείνουμε προβληματισμένοι, σιωπηλοί και αλληλέγυοι, χωρις αυτό να σημαίνει ότι σύντομα δεν θα έρθει η στιγμή να αναζητηθούν τα αίτια και οι υπαίτιοι. 

Ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε όλους όσοι μας βοηθησαν: τους δεκάδες ανώνυμους δημότες, την επιχείρηση της Οικογένειας Τσαγκάρη και την Pizzeria «Πές αλεύρι».

Σπύρος Βρεττός Δημοτικός Σύμβουλος - Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα" 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου