Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συναυλιακά μπλουζάκια και πολύ ταλέντο από το Εθνικό Ωδείο Αχαρνών


Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου

Στην ιδιαίτερη μουσική σκηνή Paranoid στο Περιστέρι παρουσίασε την καθιερωμένη πλέον, ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του το παράρτημα του Εθνικού Ωδείου Αχαρνών. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου σπουδάστριες και σπουδαστές του Ωδείου που ανήκουν στις φημισμένες μουσικές μπάντες του, οπλίστηκαν με τα μουσικά όργανα και τις φωνές τους για να ξεσηκώσουν φίλους και θαυμαστές που έσπευσαν από κάθε γωνιά να τους απολαύσουν.



Λίγο μετά τις 9 και 30 το βράδυ το απαραίτητο sound check είχε ολοκληρωθεί, τα μουσικά όργανα περίμεναν έτοιμα στη σκηνή και τα φώτα άναψαν. Οι διευθυντές σπουδών του Ωδείου, Σοφία Φορτούνα και Νεκτάριος Περιστέρης αφού καλωσόρισαν το κοινό στην πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά υποδέχτηκαν στη σκηνή τους μαθητές τους.

Εκείνοι, αν και ακόμη σπουδαστές, χάρις στον επαγγελματισμό, τον αυθορμητισμό, το ταμπεραμέντο, τη σκηνική παρουσία και φυσικά τη σκληρή δουλειά που τους διακρίνει, χάρισαν όμορφες ερμηνείες, τραγουδώντας ελληνικές και διεθνείς ροκ επιτυχίες. 

Τα συναυλιακά μπλουζάκια, με στάμπες από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αποτέλεσαν και φέτος το άτυπο dress code της βραδιάς για συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

Το μουσικό αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα τεχνικά άρτιο, με τους νεαρούς μουσικούς να βάζουν τις προσωπικές τους πινελιές και να εντυπωσιάζουν. Το ζεστό χειροκρότημα και οι ζητωκραυγές του κοινού ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και αντάμειψαν με τον καλύτερο τρόπο την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών. Ήταν όπως κάθε χρόνο μια καλοκαιρινή συναυλία-υπερθέαμα. Και του χρόνου!

Ακολουθούν ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα:


Ο Νεκτάριος Περιστέρης και η Σοφία Φορτούνα
 καλωσορίζουν το κοινό στη μουσική βραδιά...



Ο μόλις 7 ετών Άγγελος - το νεότερο μέλος της μπάντας- 
ανοιγεί το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς



Τον μικρό Θοδωρή, συνοδεύει με τη φωνή του ο έμπειρος πλέον front man 
της μπάντας του Εθνικού Ωδείου Αχαρνών, Θάνος Λαμπρίδης,
 τραγουδώντας το πάντα επίκαιρο Imagine του John Lennon 








O Παύλος Σαββίδης στην πρώτη του εμφάνιση με τις μπάντες του Εθνικού Ωδείου Αχαρνών












Λαμπερές εμφανίσεις επί σκηνής










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου