Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινούν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις

... θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Από τον ΣΕΒΑ ανακοινώνεται ότι , με την παράγραφο 1 του άρθρου 15 του Νόμου 4177/2013, που καθόρισε τις ημερομηνίες των Εκπτώσεων σε σταθερή βάση, οι τακτικές ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ του έτους 2018 και η πώληση εμπορευμάτων με μειωμένες τιμές στα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 και θα διαρκέσουν έως και το Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 για ολόκληρη την επικράτεια. 

Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια κάθε επιχείρησης. 

Σύμφωνα με το Νόμο , για τη διενέργεια των εκπτώσεων είναι υποχρεωτική: 
Η αναγραφή διπλής τιμής , δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται αυτά τα προϊόντα. 

Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται σε βάρος των υπευθύνων , με απόφαση του Περιφερειάρχη ή του αντιπεριφερειάρχη της οικείας Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ( Αν. Αττικής ) , πρόστιμο χιλίων (1000) μέχρι εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ , ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης. 
                                   Για το ΔΣ του ΣΕΒΑ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ             ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου