Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018» έκλεισε με την θεατρική παράσταση Γκόλφω Forever



Με ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια 2018» με την θεατρική παράσταση Γκόλφω Forever των οποίων την ευθύνη διοργάνωσης είχε η ΔΗ.Κ.Ε.Α. για το σύνολο των παραστάσεων, κυρίως θεατρικών, που παρουσιάστηκαν από 20 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2018 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Σοφοκλής».

Η θεατρική παράσταση Γκόλφω Forever μία κωμωδία από το θίασο Μαρκίζα του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού με τους καταπληκτικούς ηθοποιούς που μας έκαναν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να γελάσουμε μέχρι δακρύων. 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός όπως έχει ήδη σχολιάσει, «οι Νύχτες πριν… τα Σοφόκλεια θα αποτελέσουν κι εφέτος έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο πολιτιστικό πρόλογο του μεγάλου φεστιβάλ ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ του Δήμου Αχαρνών», ενώ η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Μαρία Ναυροζίδου ως υπεύθυνη των πολιτιστικών δράσεων δηλώνει με ικανοποίηση «Θεωρώ ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης να ευχαριστήσω καθέναν ξεχωριστά και όλους μαζί εκείνους που εργάστηκαν υποδειγματικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ανάλογα των προσδοκιών μας». 
Ο κύκλος των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας μουσικής με την ορχήστρα Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών και ακολούθησαν, το Σαιξπηρικό Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας με το 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών, παραστάσεις από το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου, η έκθεση εικαστικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α., η κινηματογραφική ταινία Φερδινάνδος, το παιδικό μιούζικαλ ΧΑΝΑ ΖΟΟ και έκλεισε η αυλαία με την Γκόλφω Forever σε σκηνοθεσία Χρυσούλας Σούρα. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την άξια προσπάθεια και ραντεβού την 1η Σεπτέμβριου στα «Σοφόκλεια 2018»!
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου