Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δυναμικό “Come Back” της Φιλότεχνης Λέσχης με Τραγούδια της Αγάπης …

…για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής - την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο δημοτικό αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης- Η συναυλία συνδιοργανώνεται με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών

ΦΙΛΟΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών έχει καθιερώσει τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μουσικής στις Αχαρνές,με εξαιρετικές συναυλίες που έχουν καταγραφεί στις σημαντικότερες που δόθηκαν στην πόλης μας.

Τις πρώτες διοργάνωσε με τη στήριξη της Νομαρχίας Αν. Αττικής και του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή.Ήταν οι συναυλίες των Μανώλη Μητσιά-Μαρίας Φαραντούρη(2008),του Διονύση Σαββόπουλου (2009), του Σταύρου Ξαρχάκου, με την Έλλη Πασπαλά και την ορχήστρα ΚΟΕΜ(2010). 

Με τις οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν με τα μνημόνια, για τρεις χρονιές δεν δόθηκαν συναυλίες, αλλά και πάλι η Φιλότεχνη βρήκε τρόπους για τη συνέχιση του εορτασμού , που διοργανώνει έκτοτε με τη στήριξη του Δήμου Αχαρνών.

Το 2013 δόθηκε συναυλία από το μουσικό σύνολο καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών στο πνευματικό κέντρο Θρακομακεδόνων.

Το 2015 η ΦΙΛΕΑ προσκάλεσε τη χορωδία του Υπουργείου Πολιτισμού σ΄ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη,που λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε και δόθηκε τον Οκτώβριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.Το 2016 προσκάλεσε το μουσικό σύνολο “BIG BAND” της στρατιωτικής μουσικής φρουράς Αθηνών (ΣΜΣ/ΑΣΔΥΣ), μιας εξαιρετικής ορχήστρας που βασίζεται στα πνευστά όργανα.

Το 2017 είχε προγραμματίσει συναυλία για τις 22 Ιουνίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης",με την πρώτη εμφάνιση της ορχήστρας της Φιλότεχνης, όμως ο άδικος θάνατος του μικρού μαθητή κρίθηκε ως σοβαρός λόγος για την αναβολή της. Έτσι η συναυλία δόθηκε τον Σεπτέμβριο στα πλαίσια του φεστιβάλ “ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ” ,που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Α 

Εφέτος η ορχήστρα της Φιλότεχνης θα μας παρουσιάσει την Τετάρτη 20 Ιουνίου,ώρα 21.00 στο δημοτικό αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” μια συναυλία με “τραγούδια της αγάπης”,που θα ερμηνεύσουν η Μαρίνα Μανωλάκου ,ο Νίκος Μπουρνέλης και ο βετεράνος Γιάννης Θωμόπουλος.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από τη Φιλότεχνη και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου