Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όλα είναι εφικτά με οργάνωση, σχεδιασμό, βούληση και αποφασιστικότητα

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΑΛΕΠΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 
ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ

Οι εμπειρίες που έχω αποκομίσει από τις επαφές που έχω πραγματοποιήσει τόσο ως επιχειρηματίας όσο και ως συντονιστής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» με δήμους της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, και έχοντας έρθει σε επαφή με δημάρχους, εκπροσώπους των δήμων αυτών αλλά και φορείς των πόλεων, μου έχουν καταστήσει σαφές πλέον ότι όλα είναι εφικτό να γίνουν εάν υπάρχει οργάνωση, σχεδιασμός, βούληση και αποφασιστικότητα. 
Η πόλη μας, έχει όλα τα πλεονεκτήματα και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις σε κάθε τομέα για να μπορέσει να αναπτυχθεί άμεσα και να γίνει και η ίδια πρότυπο, αν σκεφτεί κανείς την ιστορική αξία που έχει, την οποία και μαρτυρούν τα μνημεία μας όπως το Αρχαίο Θέατρο των Αχαρνών, ο τύμβος του Σοφοκλή, ο θολωτός τάφος, τα Βασιλικά Ανάκτορα και πολλά ακόμη. 
Ταυτόχρονα η γεωγραφική θέση του δήμου μας, σε συνδυασμό με το κλίμα, την φυσική ομορφιά που τον «αγκαλιάζει» και τις μεγάλες ανεκμετάλλευτες εκτάσεις που έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε, καταδεικνύουν ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση ενός πρότυπου δήμου αντάξιου της ιστορίας του. 
Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά υποστήριζα και εξακολουθώ να υποστηρίζω την δημιουργία ενός γραφείου στελεχωμένου από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται, να αναζητούν και να βρίσκουν όλα τα ευρωπαϊκά και μη, κονδύλια ή και δωρεές, τις οποίες ο δήμος μας μπορεί να διεκδικήσει προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάθε δυνατή ευκαιρία που θα καλύπτει τις ανάγκες της πόλης μας. 
Επιπλέον, στο ίδιο πλαίσιο ανάπτυξης, ο δήμος θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του, την εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία σε πολλούς άλλους δήμους έχει ήδη γίνει πράξη, εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή και αιολική ενέργεια και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργήσουμε μία πόλη που σέβεται απόλυτα το περιβάλλον αλλά και τον εαυτό της ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει φωτισμό σε όλο το εύρος της προσφέροντας και ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. 
Μία ακόμη άμεση διεκδίκηση μας, για την οποία ήδη καταθέσαμε την πρότασή μας στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι η δημιουργία δημοτικών ιατρείων, τα οποία θα εξασφαλίζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για όλους τους άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, που σήμερα λόγω κρίσης το ποσοστό τους είναι πολύ μεγάλο.
Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο, δρομολογούμε συνάντηση με τους συνεργάτες μου και τον υπεύθυνο των δημοτικών ιατρείων του δήμου Αθηναίων κ. Αλέξανδρο Θεοφανόπουλο, ώστε να έχουμε και εικόνα του τρόπου με τον οποίο εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του παραπάνω φορέα. 
Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, θα πρέπει όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά, να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία και να δώσουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα των πολιτών μας που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου