Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξαιρετική εμφάνιση των Ηπειρωτών Αχαρνών στο διασυλλογικό αντάμωμα του Ζεφυρίου






Πέρσι στο 1ο αντάμωμα του Ζεφυρίου η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών δεν είχε καταφέρει να εμφανιστεί λόγω πένθους για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, από αδέσποτη σφαίρα. 

Φέτος τα κατάφερε κι έτσι το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουνίου έδωσε ηχηρό “παρών” πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν μάλιστα το χορευτικό που άνοιξε τους χορούς καθώς μετά την εμφάνιση όλων μαζί των χορευτών εμφανίστηκε πρώτο και καλό! 

Τα μέλη της χορευτικής ομάδας του χοροδιδασκάλου Φάνη Μεντή ο οποίος χόρεψε μαζί τους, δικαίωσαν απόλυτα τους κόπους του καθώς πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή εμφάνιση που προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου που είχε κατακλύσει το Πάρκο “Κώστας Λιάρος” του γειτονικού Ζεφυρίου. 
Από την εκδήλωση εξάλλου δεν θα μπορούσε να λείψει και η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών Μελπομένη Καράλη η οποία ανταποκρίθηκε με θέρμη στην πρόσκληση του γειτονικού Δήμου Φυλής, με πολυμελή αντιπροσωπεία του Συλλόγου. 

Ακολουθεί ένα μικρό μόνο live δείγμα, από την εμφάνιση των Ηπειρωτών Αχαρνών καθώς και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα













Για λεπτομέρειες σχετικά με το Ηπειρώτικο αντάμωμα στο Ζεφύρι 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου