Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τρεις νέους Βρεττούς απαντάει στο μέτωπο των Βρεττών ο Κασσαβός



Το επώνυμο ΒΡΕΤΤΟΣ που φέρουν πολλοί συντοπίτες μας, αποδίδει, από χρόνια, σχέση με την πολιτική ή την αυτοδιοίκηση.
Ο Ντίνος Βρεττός συμπλήρωσε πάνω από 25 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή ως Υφυπουργός και Βουλευτής, ενώ άσκησε καθήκοντα Δημάρχου για πάνω από δύο τετραετίες. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο γιος του Σπύρος, που διαδέχτηκε τον πατέρα του στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.
Ο μακαρίτης Τάσος Βρεττός ήταν πετυχημένος Αντιδήμαρχος στη θητεία του πρώην Δημάρχου Σπύρου Στριφτού.
Στις μέρες μας, ο Σπύρος Βρεττός είναι επικεφαλής παράταξης και πρώην Αντιδήμαρχος, ενώ ο Μιχάλης Βρεττός, νυν Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι θα συνεργαστεί μαζί του στις επικείμενες εκλογές.
Απέναντι στο μέτωπο των δύο Βρεττών ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός απαντάει με ένα …τρίο από Βρεττούς. Στην πρόσφατη Ολομέλεια των στελεχών της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες του Δημάρχου δήλωσαν παρόντες τρεις Βρεττοί που εμπλέκονται για πρώτη φορά στα κοινά:
- ο Σταμάτης Βρεττός διακεκριμένο στέλεχος της γνωστής εταιρείας ROTA AE
- ο Πολιτικός Μηχανικός Τάκης Βρεττός  και
- το στέλεχος των ΕΛ.ΠΕ. Δημήτρης Βρεττός (γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής και μη εξαιρετέας ταβέρνας "ο Μπούλιος". 
Και οι τρεις δήλωσαν αποφασισμένοι να συστρατευθούν με το Δήμαρχο στις εκλογές του 2019, με το σκεπτικό ότι "εργάζεται μεθοδικά και ουσιαστικά για τα προβλήματα και έχει βγάλει τη πόλη από την αδράνεια και την παθητικότητα πολλών ετών".
Μετά από αυτό όλα δείχνουν ότι στις εκλογές του 2019 θα έχουμε ΒΡΕΤΤΟΜΑΧΙΑ, με πέντε Βρεττούς. Αν βέβαια μέχρι τότε δεν εμπλακούν και άλλοι, καθώς οι Βρεττοί και πολλοί είναι (ζωή νάχουν) και επιρρεπείς στην ενασχόληση με τα κοινά.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου