Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Αχαρνών








Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στις 27 Μαρτίου 2018. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών, εξέφρασε την αμέριστη εκτίμησή του προς τον θεματοφύλακα του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας μας, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον κ. Παυλόπουλο είχε την ευκαιρία να μεταφέρει τα στοιχεία που αναδεικνύουν την Πληθυσμιακή, Πολιτιστική και Ιστορική δυναμική του Δήμου Αχαρνών. 
Παράλληλα εξέθεσε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καίρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και πολίτες του Δήμου Αχαρνών όπως: την Εγκληματικότητα, τα Αντιπλημμυρικά έργα, την απομάκρυνση Στρατοπέδων, την παραχώρηση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, αλλά και την "απογύμνωση" του Δήμου Αχαρνών από Δημόσιες Υπηρεσίες και ΔΕΚΟ. 
Η συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, με τον κ. Παυλόπουλο να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενημερωμένος αλλά και ευαισθητοποιημένος στα θέματα του Δήμου Αχαρνών.



Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, να επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, που αποτελούσε μια ξεχωριστή και τιμητική επίσκεψη, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: 

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος έχει διαγράψει μια σημαντική πολιτική πορεία και υπηρετεί με αποφασιστικότητα και σύνεση τις δημοκρατικές αξίες του τόπου μας. 
Στη θητεία του στο Προεδρικό Μέγαρο, έχει καταφέρει να απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και κυρίως, έχει καταφέρει να εμπνέει τους απλούς πολίτες, με το ήθος, τη γνώση και την πολιτική του σοφία. 
Με την ιδιότητα του Δημάρχου Αχαρνών, και εκπροσωπώντας τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, ενός δήμου που η ιστορία του χάνεται στα βάθη της Αρχαιότητας, είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη μεγάλη δυναμική της πόλης μας αλλά και σημαντικά προβλήματα, που μας απασχολούν. 
Στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας διακρίνουμε έναν σημαντικό "σύμμαχο" στα ζητήματα του Δήμου Αχαρνών, ώστε η πόλη μας να αναπτυχθεί με βάση τα Πληθυσμιακά, Πολιτιστικά και Ιστορικά της μεγέθη και να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας, δημόσια και κοινωνικά αγαθά μιας ευνομούμενης κοινωνίας."




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου