Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ολομέλεια των στελεχών της παράταξής του συγκάλεσε ο Κασσαβός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ









































Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΧΑΡΝΑΙ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ κ. Γιάννη Κασσαβού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ενημέρωση των στελεχών της παράταξης. 
Πάνω από 100 στελέχη της δημοτικής παράταξης ΑΧΑΡΝΑΙ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ έδωσαν δυναμικό παρόν στη συνάντηση και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη για τα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Αχαρνών. 
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε τα στελέχη της παράταξης του για την δυναμική και ελπιδοφόρα παρουσία στη συνάντηση και δήλωσε σχετικά:
"Ο βασικός αντίπαλος της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένουν, τα προβλήματα του Δήμου Αχαρνών και των πολιτών. Στόχος μας δεν είναι, να είμαστε αρεστοί ή να είμαστε δημοφιλείς, αλλά να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.
Η δημοτική αρχή, στη μέχρι τώρα πορείας της, έχει θέσει προτεραιότητες και έχει εργαστεί άοκνα και με δυναμική ώστε, αφενός να διορθωθούν πολλά κακώς κείμενα, αφετέρου να δώσουμε χειροπιαστές λύσεις στους πολίτες του Δήμου Αχαρνών.
Παράλληλα έχουμε συνειδητά επιλέξει να βάλουμε στο περιθώριο νοοτροπίες και πολιτικές οπισθοδρόμησης.
Μέσα στο 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν σημαντικά έργα υποδομής στον Δήμο Αχαρνών, όπως τα έργα:
- "Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων χώρων Δήμου Αχαρνών" Προϋπολογισμού 1.300.000 €,
- "Συντήρηση και κατασκευή οδών σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών" Προϋπολογισμού 1.100.000 €,
- "Κατασκευή, συντήρηση και πιστοποίηση Παιδικών Χαρών στον Δήμο Αχαρνών" Προϋπολογισμού 832.000 €
- "Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας" Προϋπολογισμού 1.825.000 €.
Η εποχή που ο Δήμος Αχαρνών δεν είχε ώριμες Μελέτες και δεν μπορέσουμε να εντάξει έργα υποδομών στο Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ενώ παράλληλα διεκδικούμε προτάσεις χρηματοδότησης σε κάθε πρόσκληση χρηματοδότησης, όπως ΕΣΠΑ, Πράσινο Ταμείο, Προσκλήσεις Υπουργείων κ.ά."  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου