Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών την Παρασκευή 30 Μαρτίου


                                                             
                                                                   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                                                        
   Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 3η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του  Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) στις 30/03/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00  για να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα :

Α.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Β.   ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 30/03/2018 

1  Έγκριση Σχεδίου Οικονομικού Εξυγίανσης (Σ.Ο.Ε.) Δήμου Αχαρνών έτους 2018

2  «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αχαρνών Έτους 2018.»

3 Συζήτηση σχετικά με έγγραφο της Επενδυτικής Αχαρνών Μονοτομεχικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Αχαρνών.

4  Συζήτηση σχετικά με την λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας.

5  Κανονισμός χρήσης κοινόχρηστων χώρων Δήμου Αχαρνών.

6  Έγκριση κατάρτισης Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του Ν.Π.Δ.Δ. ΅Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών΅, οικονομικού έτους 2018.

7  «Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του ΝΠΔΔ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ” Δήμου Αχαρνών»

8  Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2017

9  «Έγκριση Ισολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) του έτους 2016».

10 «Έγκριση Προγράμματος Δράσης & Προϋπολογισμού του Ν.Π.Ι.Δ. «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών» οικονομικού έτους 2018.»

11 «Σύσταση μίας (1) προσωποπαγούς θέσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε συμμόρφωση με την υπ. αριθ. 3616/2014 τελεσίδικη και αμετάκλητη δικαστική απόφαση»

12 «Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2018».

13 Έγκριση Επικαιροποίησης της με αρ. 53/2016  Μελέτης (Τεύχη Δημοπράτησης) του έργου :  « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΑΧΑΡΝΩΝ»

14 Τροποποίηση της υπ’ αρ. 186/17-05-2012 απόφασης Δ.Σ. η οποία τροποποιήθηκε με τις με αριθμ. 256/09-07-2015 και 101/28-06-2017 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

15 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας του Δήμου.

16 Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής των εργασιών τοποθέτησης  ανταλλακτικών για τα οχήματα του Δήμου.

17 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την ετήσια συντήρηση & υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού (Hardware) & λογισμικού (Software).

18 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για τις εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας.

19 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών για την αντικατάσταση μπαταριών του τροφοδοτικού συστήματος αδιάλειπτης παροχής (UPS).

20 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής για την ετήσια συντήρηση ψυκτών και κλιματιστικών μηχανημάτων των κτιρίων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

21 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών συντήρησης ανελκυστήρων στους χώρους στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου.

22  Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών επισκευής ελαστικών των οχημάτων - μηχανημάτων του Δήμου.

23 Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών τοποθέτησης  ανταλλακτικών για τα οχήματα του Δήμου.

24 Διάθεση ποσού 8.934,00 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών, δια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων  και  απόδοση αυτών στη Σχολική   Επιτροπή Πρωτοβάθμιας   Εκπαίδευσης   για  την   αμοιβή  των  εθελοντών  σχολικών τροχονόμων,     χρονικών   περιόδων   Νοεμβρίου     Δεκεμβρίου  2017   και  Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου – Μαρτίου –  Απριλίου 2018

25  «Διάθεση πίστωσης 223.037,52 €, από  το Υπουργείο Εσωτερικών δια     του  Ταμείου Παρακαταθηκών   και  Δανείων  και   κατανομή   αυτών    στις   Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας   και   Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Δήμου  Αχαρνών  για  την   κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών».  (Α΄ κατανομή 2018).

26 Λήψη απόφασης για απαγόρευση διέλευσης πεζών στην πεζογέφυρα που βρίσκεται επί του ρέματος  Καναπίτσας, στην οδό Ταξιαρχών στην περιοχή Χαραυγή του Δήμου Αχαρνών.

27 Λήψη απόφασης για την Ορθή επανάληψη-συμπλήρωση της με αρ.321/19-12-2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την «Κάρτα Δημότη».

28 Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής στην Επιτροπή Χορήγησης Ειδικού Βοηθήματος επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος

29 Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αχαρνών, για το έργο: Μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών, συνολικού προϋπολογισμού 232.063,52 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

30 Α. Επικύρωση ή μη του με αριθμ. πρωτ. 11448/15-03-2018 πρακτικού της Επιτροπής Αποσφράγισης, Διενέργειας και Αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και παροχής γενικών υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, και χωρίς τροποποίηση των όρων της αρχικής σύμβασης, με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), σε συνέχεια του εν μέρει άγονου ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και φρέσκου πλήρους γάλακτος για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.
Β. Ανάδειξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βαμβακουργικών, Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Λαμίας, ως προσωρινού αναδόχου της ομάδας «Ε΄- Φρέσκο Πλήρες Γάλα» της ανωτέρω διαδικασίας διαπραγμάτευσης.
Γ.  Κήρυξη της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τις ομάδες «Γ΄- Είδη κρεοπωλείου» και «Ζ΄-Ποτά, Αναψυκτικά & Είδη Καφεκοπτείου» ως άγονης, λόγω μη υποβολής προσφορών.
Δ.  Λήψη απόφασης για:
   Είτε επαναδημοσίευση των δυο ανωτέρω άγονων ομάδων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ, στα πλαίσια της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, και χωρίς τροποποίηση των όρων της αρχικής Σύμβασης.
   Είτε ματαίωση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τις ανωτέρω άγονες ομάδες.

31  Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους».

32  Λήψη Απόφασης για την αποδοχή της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές Υποδομές και Δραστηριότητες των δήμων»  με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ και λοιπές δράσεις» με ανώτατο όριο χρηματοδότησης, 576.800 €

33  Λήψη Απόφασης για την αποδοχή της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών στον Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές Υποδομές και Δραστηριότητες των δήμων»  με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» με ανώτατο όριο χρηματοδότησης, 276.000 €

34  Λήψη Απόφασης για την αποδοχή της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών στον Άξονα Προτεραιότητας «η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος»  με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ Η/ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» με ανώτατο όριο χρηματοδότησης, 195.000 € 

35  Λήψη Απόφασης για την υποβολή της χρηματοδότησης και του σχετικού αιτήματος στο Περιφερειακό Πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (10)  «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας», ο οποίος χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με τίτλο:  «Επέκταση – αναβάθμιση υποδομών στις οποίες παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες» 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΡΟΥΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ       


 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 159 του Ν. 3463/2006 (Κ.Δ.Κ.) σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην ΕΙΔΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) στις 30/03/2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00  για να πάρουμε απόφαση στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:


   Έγκριση Προϋπολογισμού 2018 Δήμου Αχαρνών και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) 2018. 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΡΟΥΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου