Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υπέροχη εκδήλωση για την μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε μια υπέροχη εκδήλωση η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τους μικρούς αθλητές μας, τους γονείς τους και τους φίλους της ομάδας μας να κατακλύζουν το ''Χολίδειο'' και να δημιουργούν μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα. Η παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού μπάσκετ, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτικής ζωής του τόπου μας, έδωσε μία ξεχωριστή νότα στην βραδιά και είχαν μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον σύλλογό μας και όλα όσα πρεσβεύει εδώ 8 χρόνια!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Μάριο Δεσποτάκη να αναφέρεται στα βήματα προόδου της ακαδημίας μας, στην εκπληκτική αήττητη πορεία ανόδου του ανδρικού μας, στους νέους στόχους, αλλά και στο τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και που ευελπιστούμε ότι θα λυθεί άμεσα, για το καλό των αθλητών και των αθλητριών μας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός 

Στην συνέχεια ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρέτησε την εκδήλωση, μίλησε για την αξία του αθλητισμού και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας και θα μας βοηθήσει άμεσα να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ Γιώργος Δασκαλάκης 
Ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Παναγιώτης Πολυμενέας 
Η Αντιδήμαρχος Αχαρνών Λουίζα Κοσμίδου 

Την εκδήλωση επίσης χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, η αντιδήμαρχος κα Λουίζα Κοσμίδου καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος πραγματικά τον τελευταίο καιρό δείχνει εμπράκτως την στήριξή του προς τον σύλλογό μας.
Ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου 

Είναι αξιοσημείωτο ότι μας τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου, έστω και με μία μικρή καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρό μας, με γονείς της ομάδας και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα διπλά παιχνίδια που έγιναν. Ο ίδιος υπήρξε αθλητής του στίβου με επιτυχίες στο παρελθόν και μας έδειξε ότι αντιλαμβάνεται απόλυτα τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ κος Γιάννης Αλεξόπουλος 
Ο αθλητής Μανώλης Παπαμακάριος


Η coach Ελένη Καπογιάννη

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις τριών σπουδαίων ανθρώπων του ελληνικού μπάσκετ, που με την αξία, την ποιότητα και το ήθος τους έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο. πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ κ. Γιάννη Αλεξόπουλο, τον διεθνή αθλητή Μανώλη Παπαμακάριο και την coach Ελένη Καπογιάννη.
Οι καλεσμένοι μας αναφέρθηκαν στα οφέλη της ενασχόλησης με το μπάσκετ, στην εργατικότητα που απαιτείται, στον ρόλο που πρέπει να έχουν οι γονείς για να βοηθούν τα παιδιά τους και μας υπενθύμισαν ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που πρέπει πάνω από όλα να απολαμβάνουμε!


Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Δήμαρχο και αμέσως μετά έγινε ένα εορταστικό παιχνίδιτων μπαμπάδων κόντρα στην ανδρική και εφηβική ομάδα, καθώς και αγώνας μεταξύ του παιδικού και των κορασίδων μας!
Η βραδιά τελείωσε με άφθονο φαγητό, πολύ παιχνίδι για τα πιτσιρίκια μας και πολύ ικανοποίηση για την ατμόσφαιρα που η ομάδα μας έχει και που δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει! Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ είναι ένας σύλλογος που ξεχωρίζει για την υγεία του, τις αρχές του και κυρίως για την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό. 

Ευχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά!
















Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του "ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ" που έδωσε το "παρών" στην εξαίσια εκδήλωση και στη μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Συλλόγου "ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ" 
























Με αυτά τα ωραία και του Χρόνου, με την ευχή η Άρτεμις Αχαρνών να έχει μια καλή αθλητική χρονιά με καλές προπονήσεις, πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου