Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Επίτιμος Πρόεδρος των Κρητών Αχαρνών ο Μανώλης Μανιδάκης – αποχαιρετά τον Σύλλογο μετά από 26 ολόκληρα χρόνια…

Εκλογές την επόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018





Φωτο  Γεώργιος Νιώρας 

Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης αποχαιρέτισε τον Σύλλογο Κρητών Αχαρνών ο επί 26 συναπτά έτη Πρόεδρος Μανώλης Μανιδάκης ο οποίος και θα ανακηρυχτεί Επίτιμος. Ο Μανόλης Μανιδάκης την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κατά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου έκανε τον δικό του απολογισμό για την πολυετή πετυχημένη θητεία του. Την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου. 

Ιδού η σχετική ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής 

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών και αποφασίστηκαν τα εξής :
1) Η διεξαγωγή ΕΚΛΟΓΩΝ την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 8:00 πμ έως 19:00, στο κτίριο του Συλλόγου.
2) Η Υποβολή υποψηφιοτήτων κατά τα απογεύματα των επόμενων ημερών Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης (7/2) και ώρες 19:00 έως 21:00 στο κτίριο του συλλόγου.
Ακόμη η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα:
3) Την ανακήρυξη του απερχόμενου προέδρου Εμμανουήλ Μανιδάκη ως «Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών» και την επιθυμία για την ανάλογη τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου.
4) Την ονομασία της κεντρικής αίθουσας του συλλόγου ως «Αίθουσα Νικολάου Καμπουράκη» σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του αδικοχαμένου χοροδιδασκάλου.

Για την Εφορευτική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος 
Στέργιος Μ. Πεδιαδίτης

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου