Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Να κρατήσουμε ζωντανό το εμπόριο στην πόλη μας στηρίζοντας την Τοπική Αγορά


Το εμπόριο είναι μια μαγική λέξη. Εμπόριο σημαίνει πουλώ και αγοράζω. Μέσα σε αυτή τη συναλλαγή, στήθηκαν τα πάντα γύρω μας. Και οι λαοί που είχαν πρωτοστατήσει στο εμπόριο είχαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη. 

Οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων υπήρξαν υπόδειγμα εμπορικής δύναμης. 

Το εμπόριο έχει κανόνες. Θα πρέπει να γνωρίζεις τις πηγές που θα σε προμηθεύουν με το εμπόρευμά τους πετυχαίνοντας το σωστό συνδυασμό ποιότητας και τιμής ώστε μέσα από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιείς να επιτυγχάνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την καλή ποιότητα στην καλύτερη τιμή. 

Μέσα σε αυτή την κρίση που βιώνουμε όλοι, έχει μεγάλη αξία να κρατήσουμε ζωντανό, το εμπόριο στην πόλη μας, προσφέροντας θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση στηρίζοντας την τοπική αγορά. 

Η πόλη των Αχαρνών, ως τοποθεσία και με τον πληθυσμό που διαθέτει, έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει κέντρο εμπορικότητας αναπτύσσοντας και αξιολογώντας τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και στηρίζοντας τις νέες. 

Ο δήμος λοιπόν, θα πρέπει σκεπτόμενος πάντα το όφελος της πόλης από τη δημιουργία μίας δυνατής αγοράς να στηρίζει και να βοηθάει τις υπάρχουσες επιχειρήσεις και να δίνει κίνητρα για τη δημιουργία νέων. 

Άλλωστε, το εμπόριο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την ανάπτυξη που θέλουμε να πετύχουμε για την πόλη μας, η οποία διαθέτει τις προϋποθέσεις να γίνει κέντρο εμπορικότητας αν σκεφτεί κανείς τις μεγάλες προσβάσιμες εκτάσεις, που προσφέρονται ώστε να γίνει στον τόπο μας ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αττικής. 

Γιώργος Αλτικατίδης
Έμπορος χονδρικής λευκών ειδών

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη  "Νέα Δύναμη" του Παναγιώτη Γρηγοριάδη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου