Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νέα επιτυχία της ΟΠΚΕ – Συνέλαβε τους εισβολείς για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε Γυμνάσιο στο Μενίδι…

…πριν λίγες μέρες είχε συλλάβει τα μέλη της σπείρας που είχαν βάλει στο στόχαστρο ηλικιωμένους στα Άνω Λιόσια 

Για μια ακόμη φορά, οι άνδρες της ΟΠΚΕ δηλαδή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σημείωσαν νέα επιτυχία. Έτσι μετά την σύλληψη της συμμορίας που είχε βάλει στο στόχαστρο ηλικιωμένους (για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ 1ήταν εκείνοι που καταδίωξαν και συνέλαβαν τους ανηλίκους ηλικίας από 15 έως 17 ετών, οι οποίοι εισέβαλαν σε Γυμνάσιο του Μενιδίου. 

Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό εισβολής σε σχολείο στο Μενίδι για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πέντε νεαροί φορώντας κουκούλες και έχοντας στα χέρια ρόπαλα και σιδηρογροθιές υπερπηδώντας την περίφραξη, "μπούκαραν" στο προαύλιο, με σκοπό τον ξυλοδαρμό μαθητή της Β΄Γυμνασίου μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα της εισβολής στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές έκλεισαν τους μαθητές μέσα τις τάξεις και ο διευθυντής, αφού πρώτα αμπάρωσε την κεντρική είσοδο, στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Οι νεαροί κουκουλοφόροι, αφού δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σχολείου αποχώρησαν. Μετά από καταδίωξη της ΟΠΚΕ συνελήφθησαν τέσσερις, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε προέρχονταν από την περιοχή της Ανάκασας των Αγίων Αναργύρων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία ανηλίκων. (Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ 2

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνδρες της ΟΠΚΕ, μέσα σε λίγες μόνο μέρες, δικαίωσαν απόλυτα την επιλογή εκείνων που τους ήθελαν στην περιοχή και θεωρούν ότι η εγκατάστασή τους στο κτίριο της Πολεοδομίας Άνω Λιοσίων και η ενίσχυσή τους με τα τζιπ που αγοράστηκαν από το Δήμο Φυλής θα συμβάλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου