Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πυρά Έλλιοτ εναντίον προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου στην πίτα της ΑΡΩΓΗΣ

  • "ΗΛΘΑΝ-ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ"
  • ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΣΣΑΒΟ-ΓΚΑΣΟΥΚΑ


Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία της Βίκυ Έλλιοτ στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της του Κέντρου Παιδιών με ειδικές ανάγκες ΑΡΩΓΗ.
Χρησιμοποιώντας, για πρώτη φορά, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ΑΡΩΓΗ, ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα, η κα Έλλιοτ επιτέθηκε σε μέλη προηγούμενων διοικήσεων με τη φράση «ήλθαν, είδαν και απήλθαν» προσθέτοντας ότι λυπάται ιδιαίτερα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον ιερό χώρο της ΑΡΩΓΗΣ.
«Η ΑΡΩΓΗ δεν είναι σκαλοπάτι κανενός για να ανέβει ψηλότερα στην κοινωνία του Μενιδίου, παρά είναι μόνο για να ανακουφίσει τους γονείς και κυρίως τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, τα οποία θεωρώ δικά μου παιδιά, κάτι το οποίο έχω αποδείξει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αλλά η Βίκυ Έλιοτ δε σταμάτησε εκεί. Δήλωσε ευχαριστημένη από τη συνεργασία με το Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, τον Πρόεδρο Νίκο Γκασούκα και από το προσωπικό, στο οποίο αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη.
Και έκλεισε την ομιλία της με την πρόβλεψη ότι θα λυθεί το πρόβλημα της μετακίνησης των παιδιών με την αγορά λεωφορείου, με συνεισφορές χορηγών, αλλά και του Δήμου, αφού, όπως είπε, για πρώτη φορά το ταμείο της ΑΡΩΓΗΣ είναι γεμάτο.
Αν στα παραπάνω προστεθούν και τα πρακτικά ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Νίκος Γκασούκας, τότε μπορεί κανείς να πει ότι η εκδήλωση προκάλεσε αισιοδοξία σε ένα χώρο που την έχει απόλυτα ανάγκη: Όπως ότι φέτος φιλοξενούνται δεκαοκτώ παιδιά περισσότερα κι ότι σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται τα έργα για την κατασκευή πισίνας. Μακάρι.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου