Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξαρθρώθηκε στο Μενίδι σπείρα Τσιγγάνων που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών...

... και σε σπίτια στην Δυτική Αττική



Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα Ρομά, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες στην Δυτική Αττική-Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών και 12 κλοπών 

Θοδωρής Παναγιωτίδης 

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος πεζών και κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής . 

Συνελήφθησαν στο Μενίδι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, τρείς Ρομά, ηλικίας 17, 23 και 28 ετών, μέλη της σπείρας. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της ληστείας, της κλοπής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει από διμήνου και πλέον, εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε πεζούς, (κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους), σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. 

Επιπρόσθετα, διέπρατταν διαρρήξεις οικιών στην ίδια περιοχή, από τις οποίες αφαιρούσαν αντικείμενα, τιμαλφή και χρηματικά ποσά ενώ στις περιπτώσεις που γίνονταν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, με τη χρήση σωματικής βίας ή την απειλή χρήσης βίας, κατάφερναν να διαφεύγουν διατηρώντας τα κλοπιμαία. 

Μετά από έρευνες στις οικίες των κατηγορουμένων βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων. Κατασχέθηκαν επίσης και τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των αξιόποινων πράξεών τους. 

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών και 12 περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου