Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξαίσια πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά στην Παναγία Σουμελά Αχαρνών παρουσία του Μητροπολίτη Αθηναγόρα

Φωτορεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας


Η Χιονάτη, οι επτά Νάνοι και ο Άγιος 
Βασίλης με δώρα και για τα 470 παιδιά 

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018, παραμονή Πρωτοχρονιάς κατά το πάτριο ημερολόγιο, στον Ιερό Ναό Παναγίας Σουμελά, περιοχής Αγίου Πέτρου Αχαρνών, κυριάρχησε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά, με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα, παιδική σκηνή και τον ερχομό του Αι – Βασίλη με δώρα για όλα τα παιδιά.

Συντονιστής ο εφημέριος του Ναού πατήρ Γρηγόριος Πιγκάλοβ, διοργανώτριες οι γυναίκες της Ενοριακής δράσης, βοηθούμενες από εθελόντριες κατηχήτριες του Ναού.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα επιτυχημένο παιδικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα, που παρακολούθησαν 470 παιδιά δημοτικού και προσχολικής ηλικίας. 
Παρουσιάστρια του προγράμματος, η δημοτική σύμβουλος κα Όλγα Ποιμενίδου.
Αναμενόμενο ήταν ο ναός να κατακλυστεί από τα παιδιά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, για να ακολουθήσει το θεατρικό «η Χιονάτη και οι επτά νάνοι», ώσπου να έλθει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα που καθυστέρησε λόγω της βαρυχειμωνιάς. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου , Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρας, ο πολιτευτής με τους ΑΝΕΛ Σπύρος Σαββίδης και η Αντιδήμαρχος Λουΐζα Κοσμίδη.

Με το τέλος του θεατρικού, εμφανίστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων, ο Άγιος Βασίλειος που χαιρέτισε τα παιδιά, άκουσε τα κάλαντα και κάλεσε όλα τα παιδιά ένα- ένα και μαζί με τον Μητροπολίτης μας, έδωσε και στα 470 παιδιά δώρα υγείας, χαράς, αγάπης και ελπίδας για το νέο έτος 2018.

Με περίσσευμα αγάπης ο πατήρ Γρηγόριος, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και για την παρουσία του και για την στήριξη του, στο Ναό της Παναγίας Σουμελά. 

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε : Και του Χρόνου με υγεία! 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



















































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου