Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συγκίνησε η Τούλα Καλογράνη στην Βασιλόπιτα του Γυναικείου Τμήματος της Ν.Δ Αχαρνών - Θρακομακεδόνων




Κορυφαία, υπήρξε η σύντομη αλλά ουσιαστική ομιλία της συντονίστριας των Γυναικών Τούλας Καλογράνη. κατά την την εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, που διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα της Δημοτικής Τ.Ο Αχαρνών – Θρακομακεδόνων το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα “ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ” (Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ 1 και ΚΛΙΚ 2).

Αναφερόμενη στην ίδρυση του Τμήματος πριν από 35 χρόνια η Τούλα Καλογράνη έκανε λόγο “Για τις υπέροχες Γυναίκες που με επικεφαλής την αείμνηστη Ανδριάνα Κατσιγιάννη, όλες μαζί σαν ένας άνθρωπος, διάλεξαν τον δρόμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας με συνέπεια και ανιδιοτέλεια...” Έναν δρόμο τον οποίο συνεχίζουν ακόμη καθώς όπως εύστοχα υπογράμμισε “Οι αξίες και τα ιδανικά δεν έχουν ηλικία” 

“Όραμά μας το Ιστορικό Τμήμα Γυναικών της Ν.Δ. να παραμείνει αξιόμαχο και υποδειγματικό και για τις επόμενες γενιές” επεσήμανε η Τούλα Καλογράνη, αναφέροντας καταχειροκροτούμενη μερικά από τα ονόματα των Ιδρυτικών μελών, όπως τις αξιαγάπητες στην Τοπική Κοινωνία, Έφη Ράπτη, Νίκη Κολυβά, Τασούλα Μουστακάτου, Αθανασία Νίκα, Γιάννα Καδά, Ελένη Ελευθεράκου , Μαρία Παγώνα, Λίτσα Παπαχρήστου κ.α. 
Η Τούλα Καλογράνη καταλήγοντας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της νίκης με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία της

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου