Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνέλευση - Αρχαιρεσίες και κοπή Βασιλόπιτας για την Ι.Λ.Ε.Α την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Φωτό Αρχείου από την περσινή βασιλόπιτα  

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Α. Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες. 
Η Γενική Συνέλευση της Ι.Λ.Ε.Α. και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30 στο κτήριο του ΕΟΣ Αχαρνών. 

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας και σύμφωνα με τα αρ. 17 και 23 του Καταστατικού μας, η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες θα λάβουν χώρα την επόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30. 

Β. Θέματα Γενικής Συνέλευσης
1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2017.
3. Προϋπολογισμός 2018
4. Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την πραγματοποίηση των αρχαιρεσιών.
6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. της Εταιρείας μας.

Παρακαλούνται τα μέλη της Ι.Λ.Ε.Α. όπως καταστούν ταμειακώς εντάξει και όπως λάβουν μέρος στην ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου 

Επίσης, όσοι εκ των μελών επιθυμούν να είναι υποψήφιοι παρακαλούμε να το δηλώσουν εγγράφως στα γραφεία της Ι.Λ.Ε.Α. μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:00. 

Οι υποψηφιότητες θα αφορούν στα μέλη στο Διοικητικού Συμβούλιο, στα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου και στα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

Γ. Κοπή Βασιλόπιτας.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Γεώργιος Τζάμος" του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών, οδός Φιλαδελφείας 126, θα γίνει κοπή της βασιλόπιτας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα η ανακήρυξή των αδελφών Αλέξανδρου και Κωνσταντίνου Φυτά σε Επίτιμα Μέλη της Ι.Λ.Ε.Α. για την μεγάλη προσφορά τους προς την Εταιρεία μας. 
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος  - Γεν. Γραμματέας 
Γιώργος Φυτάς  - Μαργαρίτα Κλαδιά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου