Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βαθεία θλίψη για την οικογένεια του Γιώργου Δασκαλάκη - Στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου το ύστατο χαίρε στην μητέρα Αγγελική Μαλτέζου


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών η μητέρα του Προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Γιώργου Δασκαλάκη, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια του.. Η Αγγελική Μαλτέζου το γένος Μιχαλάκη έφυγε από την ζωή ήσυχα και δίχως να ταλαιπωρήσει το μοναχοπαίδι της που της είχε απεριόριστη αδυναμία, από ανακοπή καρδιάς. 


Ο Γιώργος Δασκαλάκης συντετριμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb έγραψε αποχαιρετώντας την μητέρα του: "Καλό σου ταξίδι μάνα. Και μη σε νοιάζει. Όλα καλά τα έκανες! Φιλιά στον πατέρα"

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Γενάρη στις 14:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αχαρνές, ενώ η σωρός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 13:00.

Εμείς από την πλευρά μας εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Δασκαλάκη και στον ίδιο προσωπικά επιβεβαιώνοντας του πως η μητέρα του πράγματι τα έκανε όλα καλά και σίγουρα στην γειτονιά των Αγγέλων που θα βρίσκεται θα είναι υπερήφανη για την οικογένεια που άφησε πίσω της, τόσο για την γιο της όσο και για τα υπέροχα εγγόνια της Παναγιώτη και Αγγελική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου