Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τον Ιστορικό κ. Θάνο Βερέμη βράβευσε ο Δήμαρχος Αχαρνών




Τον καθηγητή Πολιτικής Ιστορίας στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αθηνών και Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας κ. Θάνο Βερέμη, βράβευσε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών 2017. 

Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Ο κύριος Θάνος Βερέμης, διαθέτει μια αξιόλογη ακαδημαϊκή καριέρα, πλούσιο συγγραφικό έργο και πολλές συνεργασίες και πρωτοβουλίες που αφορούν στην καταγραφή και διάδοση της Ελληνικής Ιστορίας, ενώ από τη θέση του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας έχει συμβάλει σημαντικά σε μεταρρυθμίσεις για την Παιδεία.

Στην πρόσφατη δραστηριότητά του συγκαταλέγεται η συνεργασία του ως Ιστορικός Σύμβουλος στην παραγωγή των ντοκιμαντέρ, "Εμείς οι Έλληνες", "Μεγάλοι Έλληνες", "1821" και "Μάχες των Ελλήνων" στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 

Ο Θάνος Βερέμης συγκαταλέγεται σε έναν από τους σημαντικότερους Ιστορικούς της χώρας μας και η βράβευση του αποτελεί ελάχιστο φόρτο τιμής και ανταπόδοσης σε όσα μας έχει προσφέρει".

Η εκδήλωση βράβευσης του Ιστορικό κ. Θάνου Βερέμη πλαισιώθηκε από την εξαιρετική συναυλία της Κατερίνας Σκρέκη, την οποία συνόδευσε με το πιάνο του ο συνθέτης Δημήτρης Βαραμίτης. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Κων/νος Ρούσας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας, ο Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Γιάννης Λαγκώνης, ο Πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας Θρακομακεδόνων "Αριστοτέλης" κ. Γιώργος Λιβανός και η πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών κ. Ειρήνη Μπαϊρακτάρη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου