Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Απόδραση «σωτηρίας» για Αχαρναϊκό από τη Σπάρτη

Η ομάδα του Μενιδίου πήρε στις καθυστερήσεις μία πολύτιμη για την συνέχεια νίκη (2-1) στην Σπάρτη


Με μία πολύτιμη για τη συνέχεια νίκη «απέδρασε» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 ο Αχαρναϊκός από την Σπάρτη, όπου και κέρδισε με 2-1. 
Το πρώτο ημίχρονο ήταν «αναγνωριστικό» και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ. Στο 43' οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ καθώς είχαν δοκάρι με τον Τσουβαλτσίδη, στην πρώτη «μεγάλη» φάση του ματς. 
Η έναρξη του δεύτερου μισού όμως ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Στο 50' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καρτσαμπά, όμως ο Αχαρναϊκός «απάντησε» άμεσα (53') με τον Ντάγκρα και στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης απώλεσε ορισμένες καλές στιγμές ώστε να φτάσει στη νίκη, με κορυφαία το δοκάρι που είχε ο Λύρας στο 80'. 
Τελικά την πήρε στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπανούσης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Καρτσαμπάς (65' Κορνέζος), Γιαννίτσης, Ροβίθης, Μπανούσης, Χάδιαρης, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Λώττας, Φράγκος. 
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (72' Κυριαζόπουλος), Αναστασίου, Καραντασιάδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μεζίνι (32' Λύρας). 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου