Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο Τσαρτσαρής στο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 των Αχαρνών στις 10 και 11 Ιουνίου


Ο διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής θα βρεθεί στο τουρνουά 3Χ3 που θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου στις Αχαρνές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Καλαθοσφαίρισης (ΠΣΑΚ).
 Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 «Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εθνικής μας ομάδας, θα δώσει το παρών στα τουρνουά 3Χ3. Ο Κώστας Τσαρτσαρής, θα κοσμήσει με την παρουσία του τις εφετινές εκδηλώσεις και θα παίξει μπάσκετ με τους συμμετέχοντες.
Για άλλη μια χρονιά, οι τρεις μεγάλοι φορείς του ελληνικού μπάσκετ, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώνουν τουρνουά 3Χ3, τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια σημαδεύτηκαν από τεράστια επιτυχία και γι αυτό το λόγο, περιμένουμε και εφέτος πολλά παιδιά στα τουρνουά, να περάσουμε όμορφα. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοια τουρνουά διότι τα παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και κυρίως στο μπάσκετ και παράλληλα ξεφεύγουν από τις κακοτοπιές, δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική μας ομάδα Κώστας Τσαρτσαρής.
(Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές 10 και 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 και 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 και 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 και 2 Ιουλίου). 
Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.
Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου