Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ 2017 στους Νέους ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ





Υπερήφανους μας έκαναν τα παιδιά του τμήματος Νέων των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ που κατάφεραν με πολύ δουλειά να σηκώσουν το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ για το 2017!!! 
Η ομάδα των Αχαρνών έχοντας στο πλευρό της στο Στάδιο Βάρης τον κόσμο της με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε θεαματικά τον Α.Ο. Παιανίας με 3-1 (Τσαλούχος 1 γκολ, Μπούκης 2 γκολ) και πανηγύρισε δίκαια την κατάκτηση του κυπέλλου. 

Οι αθλητές της ομάδας Νέων που με τις συμβουλές του Προπονητή τους Σταύρου Μπαϊράμη κατάφεραν να σηκώσουν το πολύτιμο τρόπαιο ήταν οι:

Ντονάς (88’ Καλλιμάγειρος), Πλαβούκος, Κολουπάτσος, Ζαχάρος, Καραγιαννίδης Μ. (88’ Σταμάτης), Μουστάκας (88’ Καραμήτσος), Καμπάνταης, Μπούκης (86’ Σαρηγιαννίδης), Δέδες (Καραγιαννίδης Β.), Κυριακίδης (74’ Καζαντζίδης), Τέγος (51’ Τσαλούχος). 

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ παρακολούθησε τον αγώνα ο Πρόεδρος κ. Κλήμης Κολιός ο οποίος αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τους Νέους των Ακαδημιών για την επιτυχία τους καθώς μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς τους προάγουν το ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ. Παράλληλα ο κ. Κολιός συγχαίρει τον ακούραστο «εργάτη» των Ακαδημιών, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κορφιάτη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου