Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όταν ο Αργύρης συνάντησε την Τούλα...

"ΙΣΤΟΡΙΚΗ" ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ- ΤΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΡΑΝΗ

Ο Αργύρης Αργυρόπουλος και η Τούλα Καλογράνη ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι
Η παρέα του Αργύρη Αργυρόπουλου, στην οποία συμμετείχε και το παλικάρι του Λαού αντάμωσε την παρέα της Τούλας, με την Ελένη Ελευθεράκου και τα άλλα κορίτσια που δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους...
Ο Αργύρης Αργυρόπουλος έχει πολλές φορές επικρίνει, από δημοσιογραφική σκοπιά, τις απόψεις της Τούλας Καλογράνη στα δημοτικά ζητήματα. Ακόμα περισσότερες έχει κάνει, σε βάρος της, πειράγματα που έφτασαν ή και ξεπέρασαν τα όρια της κακεντρέχειας. 
Φυσικά η Τούλα ουδέποτε πτοήθηκε. Με τη μαχητικότητα που τη διακρίνει του ανταπέδωσε τα ίσα, με σκληρές απαντήσεις στον Τοπικό Τύπο.
Γι’ αυτό και κοινοί φίλοι ένιωσαν αμηχανία όταν οι δύο «αδυσώπητοι αντίπαλοι» διασταυρώθηκαν τυχαία, στη διάρκεια του πανηγυριού. Συγκεκριμένα η Τούλα έβγαινε με φίλες της από τον Κιτσαρώνα, στην είσοδο του οποίου καθόταν με φιλική παρέα ο Αργύρης Αργυρόπουλος
Ο τελευταίος όταν αντιλήφθηκε την Τούλα σηκώθηκε αυθόρμητα και την αγκάλιασε, κάτι που η Τούλα ανταπέδωσε με τον ίδιο αυθορμητισμό. 
«Μπορεί να σου τα σούρνω, αλλά σε εκτιμάω και ξέρω τις ικανότητές σου. Πάντοτε υποστηρίζω, χωρίς να θέλω να μειώσω το Ντούρο, ότι αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος το 2010» της είπε ο Αργύρης Αργυρόπουλος.
«Κι εγώ σε αγαπάω και ξέρω ότι έχεις προσφέρει στον Τοπικό Τύπο, όπου πάντα δημοσίευα τις απόψεις μου» απάντησε η Τούλα.
Αυτά ειπώθηκαν προς γενική κατάπληξη των παρόντων, πολλοί από τους οποίους ήταν κοινοί φίλοι και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.
Έτσι είναι η ζωή. Με διαφωνίες και αντιπαλότητες που την κάνουν πιο όμορφη. Ιδίως όταν οι αντίπαλοι κατορθώνουν να μην παρασύρονται σε ακρότητες, κατά την ενασχόλησή τους με τα κοινά. 
Έστω κι αν, καμιά φορά, δεν τα καταφέρνουν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου