Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξανθόπουλος και Σικοτάκης στο πανηγύρι του Μενιδίου

Επάνω Γιώργος Γιαννιάς και Χαρά Βέρα και
κάτω Γιάννης Ξανθόπουλος και Κωνσταντίνος Σικοτάκης
Με τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 19 μέχρι και την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 θα γιορτασθεί φέτος το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής από το Δήμο Αχαρνών. 
Η έκπληξη έχει προγραμματιστεί για την πρώτη μέρα (19 Απριλίου), που είναι αφιερωμένη στη νεολαία και στη διάρκειά της θα εμφανιστούν με τη νεανική ορχήστρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΑ) ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης, δύο παιδιά του 7ου Λυκείου Αχαρνών που διέπρεψαν στο RISING STAR.
Την παραμονή (20 Απριλίου) θα εμφανιστεί ο ανερχόμενος Γιώργος Γιαννιάς και ανήμερα (21 Απριλίου) η Χαρά Βέρα με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στο δημοτικό τραγούδι. 
Τον κορμό του προγράμματος, όπως κάθε χρόνο καταλαμβάνουν οι εμφανίσεις των χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων. 
Στις παράλληλες εκδηλώσεις, έχουν προγραμματιστεί δύο ιστορικές εκθέσεις: Της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρίας Αχαρνών (ΙΛΕΑ) με θέμα «ταξιδεύοντας στο παρελθόν» που περιλαμβάνει φωτογραφικές απεικονίσεις μορφών του περασμένου αιώνα και της Δημοτικής Πινακοθήκης ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΒΑΣ «Αχαρναϊκή Γη: Ο δρόμος του κρασιού». Θα λειτουργήσει επίσης, με πρωτοβουλία της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών (ΦΙΛΕΑ) έκθεση της εικαστικού Μαρίας Δαμιανού με θέμα «μορφές στο χρόνο».
Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Δήμος Αχαρνών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου