Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Λεωνίδα στο Μενίδι






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με περισσή λαμπρότητα και υπό την χάρη του Αγίου Φωτός Του Αναστάντος Κυρίου μας Ιησού Χριστού , εορτάσθηκε και εφέτος η Χάρις του Αγίου Λεωνίδα Επισκόπου Αθηνών στο παρεκκλήσιον του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου Αχαρνών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως .

Πλήθος πιστών συνέρρεε από τις πρώτες πρωινές ώρες την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου, ανάβοντας κερί στην Χάρη του Αγίου. 

- Ευχαριστούμε θερμά τον Ιερέα Πατέρα Άγγελο Κανέλλο που με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη τέλεσε τον εσπερινό εχθές και σήμερα την Ιερά Θεία Λειτουργία .

- Ευχαριστούμε θερμά επίσης που μας τίμησε με την παρουσία της η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως δια του Αρχιδιακόνου Παναγιώτη Τσιλιβερδή. 

- Ευχαριστούμε θερμά τους Ιεροψάλτες των Ιερών Ναών Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής κ. Κωνσταντίνο Χατζή καθώς και τον Ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσης κ. Ιάκωβο Καρεγλά. 

-Θερμά ευχαριστούμε της οικογένειες του Εφοπλιστού Κου Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου καθώς και του Ιατρού Παλανδρή Λεωνίδα που με την πολύτιμη προσφορά τους Αγιογραφίθηκε μέρος του Ναού και κοσμούσαν σήμερα τον Ναό.

-Θερμά ευχαριστούμε τις Αγιογράφους Κα Αλεξάνδρα Καούκι - Μελιδόνη και Αικατερίνη Σιφακάκη - Λιόση που Αγιογράφησαν και πραγματικά έλαβαν τα εύσημα από κλήρο και πιστούς .

-Θερμά επίσης ευχαριστούμε που καθ ' ολη την διάρκεια των Αχράντων Του Θεού Μυστηρίων τηρεί τω η τάξη από το πλήθος των πιστών. 

Σε όλους ανεξαιρέτως ευχόμαστε η Χάρις Του Αγίου Λεωνίδα να δίνει φωτισμό υγεία και πρόοδο .

- Ευχόμεθα και του χρόνου . - Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου