Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Λαμπρή εμφάνιση στη Λαμπίρη και το «Ε» τη Δευτέρα της Λαμπρής! έκανε το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών





Εξαιρετική εμφάνιση στην ψυχαγωγική – ενημερωτική εκπομπή «La biri biri» της γνωστής παρουσιάστριας – δημοσιογράφου Χριστίνας Λαμπίρη στον τηλεοπτικό Σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας «Ε», πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων των Αχαρνών το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου. 
Η Χριστίνα Λαμπρίρη δήλωσε ενθουσιασμένη με την συμμετοχή και την εμφάνιση του χορευτικού κι ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του, για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Ε. 

Στην πλούσια δράση και το πολύτιμο έργο του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών για την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρθηκε επιγραμματικά αλλά με ουσία ο διαχρονικός χοροδιδάσκαλος Σπύρος Βαρελάς ενώ στο πλαίσιο της εμφάνισης των χορευτών, έγινε περιγραφή της περίφημης Αρβανίτικης φορεσιάς των Γριζοφόρων.
Ωστόσο εκτός από τους ένδοξους χορούς που παρουσίασαν με ξεχωριστή περηφάνια και χάρη, τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών έβγαλαν και είδηση, καθώς ανακοίνωσαν ότι το καλοκαίρι που έρχεται, θα συμμετάσχουν και θα είναι συνδιοργανωτές σε κορυφαίο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη Φολέγανδρο από τις 29 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου. 
Τους ευχόμαστε με το καλό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το… - όπως πάντα - εκπληκτικό αποτέλεσμα. 

Αν θέλετε πάντως να τους απολαύσετε εντός των ημερών δια ζώσης, θα έχετε την ευκαιρία. Το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου ανήμερα του μεγάλου τοπικού πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής, θα εμφανιστούν στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών όπου και θ’ ανέβουν πρώτοι στη σκηνή, γύρω στις 20: 30. Πρότασή μας, να μην τους χάσετε...




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου